Γ. Σγουρός: «Δεν έβγαιναν τα “κουκιά” της κ. Δούρου για την ΕΝΠΕ»
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: «Δεν έβγαιναν τα “κουκιά” της κ. Δούρου για την ΕΝΠΕ»

Σε ανακοίνωση περί «επιλεκτικών συνεννοήσεων» για την εκλογή νέου προεδρείου στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), την οποία εξέδωσαν επτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης τα οποία αποχώρησαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκλογής (βλέπε δημοσίευμα Αποχώρησαν μέλη του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ από τις αρχαιρεσίες), απαντά ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και νέος α΄ αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ Γιάννης Σγουρός.

Συγκεκριμένα ο κ. Γ. Σγουρός κατηγορεί την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ότι αποχώρησε από τις αρχαιρεσίες επειδή «δεν της έβγαιναν τα κομματικά κουκιά», όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσαν επτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος προεξάρχουσας της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, σχετικά με τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου, ο Γιάννης Σγουρός δήλωσε:

«Όταν η κ. Δούρου είδε ότι δεν της “βγαίνουν” τα κομματικά “κουκιά” για τη θέση του προέδρου της ΕΝΠΕ που επιθυμούσε, τα μάζεψε και έφυγε από τη διαδικασία….

Και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, έβγαλε και μία ανακοίνωση να καταγγείλει όλη την Αυτοδιοίκηση ότι “συνωμοτεί” εναντίον της…!!!

Θυμήθηκε δηλαδή, τις δημοκρατικές διαδικασίες, τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα του θεσμού και την πλουραλιστική εκπροσώπηση όλων των δυνάμεων.

Ποιος; Η κ. Δούρου και η παράταξή της, που κατέβηκαν σε αυτοδιοικητικές εκλογές κρατώντας την κομματική τους σημαία, με την υπεροψία του αλαζόνα που θεωρεί ότι το όποιο αξίωμα του ανήκει δικαιωματικά…

Και φυσικά, όταν δεν πετυχαίνει τον στόχο, πάντα εφευρίσκεται ένας εχθρός, πάντα φταίνε οι άλλοι, οι κακοί, οι μνημονιακοί κ.λπ. Γνωστή τακτική…

Αυτή άλλωστε είναι η διχαστική λογική που θέλησε να επιβάλλει και στην ΕΝΠΕ, αλλά απέτυχε.

Εμείς τον ακομμάτιστο και αυτοδιοικητικό μας ρόλο τον αποδείξαμε με τη λειτουργία μας 4 χρόνια ως Διοικητικό Συμβούλιο στην ΕΝΠΕ με εμένα ως πρόεδρο και τον κ. Αγοραστό ως αντιπρόεδρο.

Χθες (σ.σ. 16 Οκτωβρίου) η κ. Δούρου απέδειξε και αυτή το δικό της σκληρό κομματικό πρόσωπο, που δυστυχώς καταρρίπτει και το προσωπείο της, απαλλαγμένης από τις παλαιοκομματικές αγκυλώσεις του χθες, υποψηφιότητας που ήθελε να προβάλλει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet