Γ. Σγουρός: Δεν διάλεξα ποτέ τον εύκολο δρόμο
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Δεν διάλεξα ποτέ τον εύκολο δρόμο

Στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος 7» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Ο κ. Γ. Σγουρός, μεταξύ άλλων, είπε:

Για τη διαδρομή του:

Δεν διάλεξα ποτέ τον εύκολο δρόμο. Για να πετύχεις σε κάτι χρειάζεται αφοσίωση. Η παράταξή μας έχει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, υπάρχει εδώ και 18 χρόνια και ανανεώνεται. Είμαστε παρόντες διότι πιστεύουμε στον θεσμό.

Για το τι πρόκειται να κάνει:

Ετοιμάζουμε πρόγραμμα για την Αττική του 2030 με λύσεις σε βάθος χρόνου, όχι πρόσκαιρες, όχι επιφανειακές.

Για το τι έφταιξε στις πυρκαγιές στο Μάτι:

Όταν είσαι επί σκηνής προλαβαίνεις πολλά δεινά. Το 2009 στις μεγάλες πυρκαγιές στην Πεντέλη ήμουν επί τόπου. Δεν ήμουν κρυμμένος ούτε εμφανίστηκα ξαφνικά σε συσκέψεις στις 11.30 το βράδυ. Ο κόσμος μας θέλει παρόντες και όχι απόντες.

Για τη διαχείριση των απορριμμάτων:

Η λύση ήταν έτοιμη αλλά ακυρώθηκε από την κα Δούρου για ιδεοληψίες. Σήμερα εξαντλούμαστε στο σύστημα σκάβουμε τα βουνά μας και θάβουμε τα σκουπίδια μας. Οι διαγωνισμοί μέσω ΣΔΙΤ προχωράνε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε ολόκληρη την Ελλάδα εκτός από την Αττική.

Για τη δημόσια τηλεόραση:

Υφίσταμαι 5ετή συστηματικό αποκλεισμό. Έχω στείλει επιστολές και δεν έχει γίνει τίποτα. Προβάλλεται μονομερώς η περιφερειάρχης. Από την υπερπληροφόρηση έχει επέλθει παραπληροφόρηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet