Γ. Σγουρός: Η διοίκηση Πατούλη επαναλαμβάνει τα τραγικά λάθη της Δούρου για το Γραμματικό
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Η διοίκηση Πατούλη επαναλαμβάνει τα τραγικά λάθη της Δούρου για το Γραμματικό

«Η διοίκηση Πατούλη επαναλαμβάνει τα τραγικά λάθη της Δούρου για το Γραμματικό» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Η παράταξη του κ. Σγουρού δηλώνει πρόθυμη να συμβάλλει στην εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων της Αττικής αρκεί να υπάρξει «έντιμος, ουσιαστικός διάλογος και καθαρές κουβέντες από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς», όπως τονίζεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Από εκεί που σταμάτησε η απελθούσα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής για τον ΧΥΤΥ στο Γραμματικό συνεχίζει και η σημερινή, υποπίπτοντας στα ίδια ακριβώς τραγικά λάθη που προκάλεσαν κοινωνικές εντάσεις και αδιέξοδα.

Η πρόσφατη απόφασή της να συζητήσει εκτός ημερήσιας διάταξης, χωρίς κανέναν προηγούμενο διάλογο, χωρίς καμία συνεννόηση και διαβούλευση το θέμα της δοκιμαστικής λειτουργίας του έργου υπήρξε εσφαλμένη πολιτικά, μη νόμιμη σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και αντιδημοκρατική, θυμίζοντας τις αλήστου μνήμης συνεδριάσεις επί Δούρου και το διαρκές κρυφτούλι με τους κατοίκους, την υπομονή των οποίων δοκίμασε μέχρις εσχάτων με τις ψεύτικες υποσχέσεις και τα συνεχή «μπρος πίσω» αναφορικά με τη λειτουργία του.

Η τελευταία μάλιστα ανακοίνωση της διοίκησης της Περιφέρειας περί διεξαγωγής ελέγχου στο έργο, η σύμβαση του οποίου υπενθυμίζεται υπεγράφη επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας (ποιους θα ελέγξει ο κ. Πατούλης τους ομογάλακτούς του;), και περί κλήσης εισαγγελέων, εκτός του ότι κρούει ανοικτές θύρες, μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει αφού είναι προφανές ότι εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας να μετριαστούν οι αντιδράσεις που ήδη εκδηλώθηκαν, με πρώτη και καλύτερη την ανακοίνωση του Δήμου Μαραθώνα.

Η παράταξή μας προτίθεται να συμβάλλει στην εξεύρεση λύσεων στο θέμα της διαχείρισης των αποβλήτων της Αττικής που οδήγησε σε τέλμα η κ. Δούρου με τα εγκληματικά λάθη και τις παραλείψεις της την περίοδο 2014-2019, αρκεί να υπάρξει έντιμος, ουσιαστικός διάλογος και καθαρές κουβέντες από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet