Γ. Σγουρός: Η Ρ. Δούρου διαφημίζει ως έργο της, έργο της προηγούμενης διοίκησης
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Η Ρ. Δούρου διαφημίζει ως έργο της, έργο της προηγούμενης διοίκησης

Ότι διαφημίζει ως έργο της, δικό του έργο κατηγορεί την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ο τέως περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, με αφορμή εκστρατεία ενημέρωσης για το έργο του κτηρίου του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του κ. Γ. Σγουρού σημειώνεται:

This is propaganda (vol 2) – Η Δούρου κάνει εκστρατεία «This is not fake news» και διαφημίζει ως έργο της, έργο του Σγουρού

Η εκστρατεία της προπαγάνδας συνεχίζεται από τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής που προσπαθεί με κάθε μέσο και κάθε τρόπο να δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα αναφορικά με την αποτελεσματικότητά της και το έργο που (δεν) παράγει.

Αυτή τη φορά στο πλαίσιο της προπαγανδιστικής εκστρατείας αυτοδιαφήμισης που έχει ξεκινήσει «This_is_not_fake_news», προβάλλεται το έργο του κτηρίου του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Αυτό που ωστόσο αποκρύπτει από την προπαγάνδα της η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής είναι ότι το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε στο ΠΕΠ Αττικής από την προηγούμενη διοίκηση (ΑΔΑ: ΒΛΩΛ7Λ7-ΕΔ9), η δε σημερινή απλά το παρέλαβε και το συνέχισε ως μεταφερόμενη πράξη στο νέο ΠΕΠ.

Ο ορισμός του fake_news από μία ασόβαρη δημόσια Αρχή που έχει κερδίσει με το σπαθί της το δικαίωμα στην αυτογελοιοποίηση!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet