Γ. Σγουρός: Ο αθλητισμός ενώνει και δείχνει τον δρόμο ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Ο αθλητισμός ενώνει και δείχνει τον δρόμο ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος για τα 100 χρόνια του ελληνικού μπάσκετ παραβρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός όπου τιμήθηκαν ορισμένες από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του αθλήματος, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Δημήτρης Διαμαντίδης, Μιχάλης Κακιούζης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Δήμος Ντικούδης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Κώστας Πετρόπουλος, Δημήτρης Παπανικολάου, οι αρχαιότεροι εν ζωή Έλληνες διεθνείς, αλλά και ο Βασίλης Σκουντής ήταν μερικά από τα τιμώμενα πρόσωπα για το ομαδικό άθλημα που έχει προσφέρει ίσως τις περισσότερες διακρίσεις και συγκινήσεις από οποιοδήποτε άλλο στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του κατά την αποχώρησή του από την εκδήλωση ο Γ. Σγουρός που είναι μέλος του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ), καθώς αγωνιζόταν επί σειρά ετών στον Μίλωνα και στον ΕΣΠΕΡΟ Θεσσαλονίκης, σημείωσε ότι: «Είναι πάντοτε όμορφο να συναντιέσαι με παλιούς συμπαίκτες και φίλους και να βλέπεις το άθλημα που αγαπάς να προοδεύει και να βελτιώνεται. Θεωρώ ότι όλοι όσοι αγωνιστήκαμε στο παρελθόν βάλαμε το λιθαράκι μας για να φτάσει το ελληνικό μπάσκετ εδώ που έφτασε. Ο αθλητισμός  ενώνει και δείχνει τον δρόμο στα νέα παιδιά, ότι με σκληρή δουλειά ακόμη και τα πιο τρελά όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Για τον λόγο αυτό ο αθλητισμός αποτελεί πάντα μία από τις βασικές μας προτεραιότητες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet