Δήμος Αμαρουσίου: Διαθέτουμε και αντιπλημμυρικό σχέδιο και μελέτες κ. Καραμέρο
Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου: Διαθέτουμε και αντιπλημμυρικό σχέδιο και μελέτες κ. Καραμέρο

Ότι διαθέτει σχέδιο και μελέτες για την αντιπλημμυρική προστασία του Αμαρουσίου τονίζει η διοίκηση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, απαντώντας στον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομεά Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο.

Οι σχετικές μελέτες παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου που διεξήχθη την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου:

Ο κ. Καραμέρος οφείλει ή να ζητήσει συγγνώμη ή να παραιτηθεί
Fakenews η επιστολή παραπληροφόρησης που απέστειλε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου ο ανεύθυνος αντιπεριφερειάρχης

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου αποδείχθηκε περίτρανα, για μια ακόμη φορά τις τελευταίες μέρες, η δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η προσπάθειά της να παρουσιάσει το άσπρο – μαύρο και να αντιστρέψει την αρνητική της εικόνα, καταφεύγοντας σε ψέματα.

Στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης, οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου παρουσίασαν στα μέλη του Δ.Σ. το σύνολο των μελετών που έχουν κατατεθεί προς την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν έργα στην πόλη, καθώς και τα πρωτόκολλα παράδοσής τους. Η επίδειξη των μελετών απέδειξε περίτρανα ότι οι ισχυρισμοί του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γ. Καραμέρου περί έλλειψης σοβαρών μελετών από πλευράς Δήμου, ήταν παντελώς ψευδείς και ανυπόστατοι.

Οι fake ισχυρισμοί ενός fake επί της ουσίας αντιπεριφερειάρχη δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να ανατρέψουν την αλήθεια.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Και η αλήθεια είναι ότι η σημερινή δημοτική Αρχή του Αμαρουσίου διαθέτει και ολοκληρωμένο σχέδιο, αλλά και μελέτες για έργα που έχουν ανάγκη η πόλη και οι πολίτες. Αποδεικνύεται, επίσης, για μια ακόμη φορά ότι το μοναδικό εμπόδιο για την υλοποίηση των έργων αυτών, είναι η άρνηση της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, της κυρίας Δούρου και του κυρίου Καραμέρου, να χρηματοδοτήσουν τα έργα αυτά.

Η κυρία Δούρου οφείλει να απολογηθεί στους πολίτες όχι μόνον του Αμαρουσίου, αλλά όλης της Αττικής, για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα χρήματά μας.

Να απολογηθεί γιατί δεν χρηματοδοτεί έργα που διαθέτουν ώριμες μελέτες , όπως είναι τα αντιπλημμυρικά, αλλά επιλέγει να βάζει στον προϋπολογισμό έργα όπως π.χ. την κατασκευή φαραωνικών κτηρίων – δημαρχείων, που δεν διαθέτουν ώριμες μελέτες. Έχουν, όμως, το προνόμιο να βρίσκονται σε δήμους κομματικά αρεστούς σε αυτήν.

Η κυρία Δούρου πολύ σύντομα θα κληθεί από τον Εισαγγελέα όχι μόνον για να «δώσει λογαριασμό» για τις ευθύνες που έχει για τους νεκρούς της Μάνδρας, αλλά και για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα χρήματα των Δήμων της Αττικής.

Όσον αφορά στον κ. Καραμέρο, οφείλει ή να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα που είπε μέσα από την επιστολή του ή να παραιτηθεί.

Η Περιφέρεια Αττικής δεν αξίζει να έχει στο τιμόνι της πολιτικό προσωπικό που χρησιμοποιεί το ψέμα και τη συκοφαντία για να εξασφαλίσει την πολιτική του επιβίωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet