Την πρώτη μέτρηση αναφορικά με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δη στην Περιφέρεια Αττικής διενήργησε η εταιρεία ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Στη μέτρηση της ALCO, στην πρόθεση ψήφου ο Γιώργος Πατούλης συγκεντρώνει ποσοστό 25%, έναντι 15% της Ρένας Δούρου και 11% του Γιάννη Σγουρού.

Ακολουθούν ο Θανάσης Παφίλης με 8% και ο Ηλίας Παναγιώταρος με 5%. Το «λευκό» συγκεντρώνει 2%, αποχή δηλώνει το 9%, ενώ ΔΞ/ΔΑ απαντά το 25%.

Στο ερώτημα «Ποιον θα ψηφίζατε ανάμεσα σε Πατούλη και Δούρου», το 38% επιλέγει τον κ. Πατούλη έναντι της κ. Δούρου που συγκεντρώνει 20%.

Σε αντίστοιχο ερώτημα «Ποιον θα ψηφίζατε ανάμεσα σε Πατούλη και Σγουρό», ο πρώτος συγκεντρώνει 33% έναντι 23% του δεύτερου.
Πηγή: in.gr

