Διακοπές κυκλοφορίας στη σήραγγα Βριλησσίων (13-14/8)
Περιφέρεια Αττικής

Διακοπές κυκλοφορίας στη σήραγγα Βριλησσίων (13-14/8)

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στη σήραγγα Βριλησσίων, περιοχής Δήμου Βριλησσίων, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο συνδετήριο κλάδο Β-13-Ε (Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού – Ελευσίνας), από τη χ/θ Β-8,0 έως την χ/θ Ε-31,2, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014, κατά τις ώρες 00.01 έως 06.00.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στη σήραγγα Βριλησσίων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αεροδρόμιο, την Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014, κατά τις ώρες 00.01 έως 06.00.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές της κυκλοφορίας, τα οχήματα θα εκτρέπονται άνωθεν της σήραγγας Βριλησσίων και μέσω της παράπλευρης οδού του πάρκου (οδός Αττικής), θα εισέρχονται στον σταθμό διοδίων Πεντέλης με κατεύθυνση προς Ελευσίνα ή Αεροδρόμιο, χωρίς δεύτερη καταβολή διοδίων (οι σταθμοί θα παραμένουν σε λειτουργία, αλλά χωρίς να χρεώνουν διόδια για το διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet