Διασκέδασαν οι Αθηναίοι σε συναυλία στο Πεδίο του Άρεως
Περιφέρεια Αττικής

Διασκέδασαν οι Αθηναίοι σε συναυλία στο Πεδίο του Άρεως

Χριστουγεννιάτικη συναυλία από την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 στο Πεδίο του Άρεως, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής με τη συμμετοχή της ΕΛΣ και συνδιοργανωτή την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης συναυλία προέβη στην ακόλουθη δήλωση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας:

«Ευχαριστούμε καταρχήν τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει τόσο την προσπάθειά μας όσο και τον χώρο, τον οποίο θέλουμε να αποδώσουμε με συνέργειες πολιτισμού και εκπαιδευτικές δράσεις, δωρεάν σε κάθε συμπολίτη μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Εθνική Λυρική Σκηνή, τον κ. Μιχαηλίδη προσωπικά, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της Περιφέρειας Αττικής να εγκαινιάσει το Πεδίο του Άρεως με μια εντυπωσιακή παράσταση για παιδιά και μεγάλους.

Ευχαριστούμε, επίσης, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για την πολύτιμη συμβολή τους σε ένα τετραήμερο ανοιχτών δράσεων για όλους μας το οποίο φροντίσαμε να έχει το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Φιλοδοξούμε και σχεδιάζουμε τέτοια εγχειρήματα να έχουν συνέχεια σε πολλούς άλλους χώρους της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet