Διεθνές Συνέδριο ATHENS2014 για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων
Περιφέρεια Αττικής

Διεθνές Συνέδριο ATHENS2014 για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής του πιλοτικού προγράμματος Athens Biowaste, που αφορά στη διαλογή στην πηγή βιοαποβλήτων (υπολειμμάτων τροφών) από επιλεγμένες περιοχές των Δήμων Αθηναίων και Κηφισιάς θα παρουσιαστούν στο Διεθνές Συνέδριο ATHENS2014 για τη βιώσιμη διαχείριση των στερεών αποβλήτων με έμφαση στα βιοαπόβλητα, που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο Royal Olympic (Αθ. Διάκου 28-34, Αθήνα) παρουσία αξιόλογων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στις 12 Ιουνίου υπάρχει ειδική συνεδρία για τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναφορικά με τη διαχείριση των βιαποβλήτων.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), την ΕΠΤΑ ΑΕ, τον Δήμο Αθηναίων και τον Δήμο Κηφισιάς σε συνεργασία με το European Compost Network.

Το έργο Athens Biowaste χρηματοδοτείται κατά 50% από το πρόγραμμα LIFE+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι το χρηματοδοτικό μέσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.athens2014.biowaste.gr, www.biowaste.gr και www.facebook.com/athensbiowaste.

Για τη συμμετοχή στο συνέδριο δεν υπάρχει κόστος, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.athens2014.biowaste.gr/index.php/conference/register. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους επιθυμούν και το δηλώσουν κατά την εγγραφή τους στον παραπάνω σύνδεσμο.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου στην ιστοσελίδα του ΕΔΣΝΑ www.edsna.gr/attachments/article/404/draft%20ATHENS2014%20agenda%20(3).pdf

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet