Διεξοδική συζήτηση για τα απορρίμματα ζητά ο Γ. Σγουρός
Περιφέρεια Αττικής

Διεξοδική συζήτηση για τα απορρίμματα ζητά ο Γ. Σγουρός

Να γίνει διεξοδική συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για τη διαχείριση των απορριμμάτων του λεκανοπεδίου κάλεσε τη νέα περιφερειακή αρχή ο επικεφαλής της παράταξης «Αττική» Γιάννης Σγουρός κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 14 Οκτωβρίου του οργάνου.

Ο κ. Γ. Σγουρός επεσήμανε ότι μετά την «αποκαλυπτική» επιστολή της κ. Δούρου προς τους δημάρχους της Αττικής αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα θα πρέπει να τεθεί άμεσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να πάρουν όλοι θέση.

«Δεν μπορεί να γίνει διάλογος διά αλληλογραφίας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επεσήμανε επίσης ότι «Ιδίως η διοίκηση της Περιφέρειας θα πρέπει να παρουσιάσει αναλυτικά το σχέδιό της για το σήμερα και το αύριο της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, καθώς στην επιστολή υπάρχουν πολλά κενά και προκαλούνται τεράστια ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν».

Ο κ. Σγουρός σημείωσε, επίσης, ότι η επιστολή της κ. Δούρου εστάλη χωρίς να συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, και πριν καν συγκροτηθούν σε σώμα τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΕΔΑ και του ΕΔΣΝΑ.

Στην ίδια συνεδρίαση ο κ. Σγουρός ζήτησε από την περιφερειακή αρχή να ενημερώσει το Σώμα για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του κράτους, αναφορικά με την έξαρση της επιδημίας του ιού Έμπολα.

Τέλος, συνεχάρη τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για τις ολοκληρωμένες εισηγήσεις και παρουσιάσεις για τη συμμετοχή της Περιφέρειας στο πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet