Δύναμη Ζωής: Ο αυτόκλητος εισαγγελέας ματαιοπονεί…
Περιφέρεια Αττικής

Δύναμη Ζωής: Ο αυτόκλητος εισαγγελέας ματαιοπονεί…

«Αυτόκλητο εισαγγελέα» αποκαλεί τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ο εκπρόσωπος Τύπου της νυν περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιας, Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας.

Μετά τα ερωτήματα που έθεσε ο κ. Γ. Πατούλης προς την κ. Ρ. Δούρου για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, η παράταξη της περιφερειάρχη, Δύναμη Ζωής, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο αυτόκλητος εισαγγελέας ματαιοπονεί…

Απαντώντας στη χθεσινή (ανώνυμη και ανυπόγραφη όπως πάντα) δήλωση του επιτελείου του κ. Πατούλη, ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού Δύναμη Ζωής της περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας κάνει την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

Οι απαντήσεις που με ύφος αυτόκλητου εισαγγελέα αναζητεί ο κ. Πατούλης από την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, θα δοθούν θεσμικά. Στον χρόνο και στη στιγμή που πρέπει.

Μολονότι είναι αμφίβολο αν καταλαβαίνει από θεσμικότητα ένας αδίστακτος καριερίστας, ο οποίος, στην αρχή αυτοανακοινώθηκε υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, στη συνέχεια πήδηξε στη διπλανή καρέκλα του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής την οποία βρήκε άδεια όταν το κόμμα του αποφάσισε να βάλει υποψήφιο στην Αθήνα τον κ. Μπακογιάννη και σήμερα, συνεχίζει την επιχείρηση πολιτικού πλιάτσικου στη μνήμη και στα μνήματα των θυμάτων εθνικής τραγωδίας.

Ματαιοπονεί πάντως ο κ. Πατούλης αν ελπίζει / πιστεύει ότι η περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ζωής θα μπει σε διάλογο με τους ανώνυμους κειμενογράφους του. Σε ό,τι αφορά τον συνδυασμό μας, το επιτελείο μας αποτελείται από ανθρώπους με όνομα και υπογραφή, ανθρώπους που ούτε κρύβονται ούτε φοβούνται.

Είναι σαφές ότι ο δήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος προφανώς βρίσκεται σε δύσκολη θέση, επιχειρεί αντιπερισπασμό, μέσω εισαγγελικού τύπου μεν, άλλα αντ’ άλλων δε, ερωτήσεις.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο κ. Πατούλης επιδεικνύει μια “εισαγγελική” προσέγγιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στις 4 Μαΐου 2018, έναν χρόνο πριν δηλαδή όταν διεκδικούσε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, κατέθετε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να υπάρξει «άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας του Πεδίου του Άρεως και διασφάλιση της επισκεψιμότητάς του». Έβγαλε και το σχετικό ΔΤ-φανφάρα για να μαζέψει τίποτα “like” και… ξεμπέρδεψε. Ενδεικτική του ανδρός η στάση αλλά και η αντίληψη για τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σήμερα, χάρη στη σκληρή και μεθοδική δουλειά εδώ και 4,5 χρόνια από τη διοίκηση της Ρένας Δούρου σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, το Πεδίο του Άρεως έχει αποδοθεί στους πολίτες ως ένα καθαρό, πράσινο, φυλασσόμενο πάρκο που είναι ανοικτό στους πολίτες για πολιτιστικές, ψυχαγωγικές, αθλητικές εκδηλώσεις – μόλις χθες έλαβε χώρα μια σημαντική αθλητική εκδήλωση, το Mini Volley Festival, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο, ούτε έχουν μνήμη χρυσόψαρου.

Έχουν και μνήμη και κρίση.

Υ.Γ.: Ακόμη να δώσει ο κ. Πατούλης απάντηση στο ερώτημα «θαύμα ή κάτι άλλο;» σχετικά με την τουλάχιστον περίεργη αυξομείωση των απορριμμάτων που ο Δήμος του στέλνει για θάψιμο στη Φυλή, ύστερα από το αίτημα που απηύθυνε τον Αύγουστο του 2017 ο ΕΔΣΝΑ, όταν αποκαλύφθηκε ότι με τα φορτηγά του Δήμου του έστελνε και μη αποδεκτά απορρίμματα όπως βιομηχανικά απόβλητα, μπάζα και προϊόντα εκσκαφής. Εδώ το σχετικό μας ΔΤ της 3ης Μαΐου. Όχι, εμείς δεν θα ζητήσουμε, ακόμη, την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για να διερευνήσει ένα θέμα δημόσιας υγείας…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet