Δύο νέους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Αττικής παρουσίασε ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Δύο νέους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Αττικής παρουσίασε ο Γ. Πατούλης

Τις υποψηφιότητες της Δέσποινας Καϊσίδου -επιχειρηματίας στον χώρο της υγείας- στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών και του Δημήτρη Πιστόλα -νοσηλευτής στον «Ευαγγελισμό»- στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Η κ. Καϊσίδου είναι ιδιοκτήτρια δερματολογικού Ιατρείου Αντιγήρανσης, με 25 χρόνια εμπειρίας και σπουδές στον τομέα Κλασικής Αισθητικής, Γεροντολογίας και Αντιγήρανσης.

Ο κ. Πιστόλας είναι νοσηλευτής με μακρά επαγγελματική εμπειρία. Από το 1993 έως σήμερα εργάζεται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Είναι γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος.

Με αφορμή την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων ο κ. Πατούλης υπογράμμισε τα εξής:

«Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική την κ. Καϊσίδου με ξεχωριστή διαδρομή στη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τον κ. Πιστόλα ο οποίος υπηρετεί τον χώρο της υγείας για χρόνια σ΄ ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Θα επενδύσουμε με όραμα και σχέδιο στο επιχειρείν για να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, αλλά και στην αναβάθμιση των δομών υγείας, με στόχο να κάνουμε την Αττική μητροπολιτικό κέντρο επιχειρηματικότητας και σύγχρονης, υγιούς διαβίωσης».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet