Είδη ανάγκης από την Περιφέρεια Αττικής στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών
Περιφέρεια Αττικής

Είδη ανάγκης από την Περιφέρεια Αττικής στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών

Το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών στηρίζει η Περιφέρεια Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης, που συνοδεύονταν από τους περιφερειακούς συμβούλους Ελισσάβετ Τασούλη και Μιλτιάδη Ευσταθιάδη, παρέδωσαν δύο αναπηρικά αμαξίδια, είδη προσωπικής υγιεινής, παπλώματα και κουβέρτες, καθώς και είδη σίτισης (τρόφιμα μακράς διάρκειας), γάλα κ.ά. στον Σύλλογο.

Το Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων, με τη διευρυμένη πλέον δράση του, προχωρά συστηματικά στη στήριξη κοινωνικών δομών με τη χορήγηση ειδών πρώτης ανάγκης.

Τα είδη που παραδόθηκαν σήμερα θα διατεθούν για την εξυπηρέτηση του Κέντρου Φιλοξενίας που διατηρεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών.

Μεταξύ άλλων, η περιφερειάρχης, δήλωσε ότι: «Η Περιφέρεια Αττικής δίνει συστηματικά το “παρών” εκεί όπου υπάρχουν ανάγκες, βοηθώντας και παρέχοντας είδη πρώτης ανάγκης. Είτε πρόκειται για τη στήριξη των προνοιακών ιδρυμάτων είτε για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Πρόκειται για έμπρακτη βοήθεια, την οποία θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους συμπολίτες μας».

Κατόπιν, στο πλαίσιο σύσκεψης, η περιφερειάρχης συζήτησε με εκπροσώπους του Συλλόγου για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet