Εγκαίνια Βιοκλιματικού Παιδικού Σταθμού στην Καισαριανή
Περιφέρεια Αττικής

Εγκαίνια Βιοκλιματικού Παιδικού Σταθμού στην Καισαριανή

Στα εγκαίνια του Βιοκλιματικού Παιδικού Σταθμού Καισαριανής, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 παρευρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου.

Ο διώροφος βιοκλιματικός σταθμός δυναμικότητας 60 νηπίων και 20 βρεφών, συνολικής επιφάνειας 800 περίπου τ.μ., και συνολικού προϋπολογισμού ύψους 2.324.700,00 ευρω, χρηματοδοτήθηκε από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής.

Η αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου σημείωσε τα εξής: «Σήμερα εγκαινιάζεται ένα έργο ζωής για την πόλη της Καισαριανής που ικανοποιεί τις ανάγκες των νέων οικογενειών και των παιδιών τους, με τη στέγαση σε ένα νεόδμητο σύγχρονο κτήριο, με χώρους διαμορφωμένους έτσι ώστε να φιλοξενούν και να εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της ευαίσθητης βρεφονηπιακής ηλικίας. Παράλληλα με τον βιοκλιματικό σχεδιασμό του κτηρίου και τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που χρησιμοποιήθηκαν επιδιώκεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας και  ο φυσικός αερισμός και φωτισμός σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους κατασκευής. Οι χαρούμενες εκδηλώσεις των παιδιών στο τέλος της χρονιάς, στο σύγχρονο αυτό κτήριο, αποτελούν το επιστέγασμα των κοινών μας προσπαθειών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet