Εκτός της λίστας των υποψηφίων της Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα Β’ Αθήνας ο Σωτήρης Ησαΐας
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Εκτός της λίστας των υποψηφίων της Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα Β’ Αθήνας ο Σωτήρης Ησαΐας

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Ησαΐας, ανακοίνωσε τη μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Χωρίς να κρύβει την πικρία του για το νέο που, όπως λέει, έμαθε από τα ΜΜΕ και όχι από το κόμμα του, ο κ. Ησαΐας δηλώνει περήφανος που είναι δεξιός και συνέβαλε όσο μπορούσε για την επιτυχία της Ν.Δ. στις φετινές ευρωεκλογές, και τονίζει ότι παραμένει «μάχιμος και ενεργός πολίτης».

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο κ. Ησαΐας αναφέρει:

«Δεν θα είμαι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, μόλις το έμαθα επίσημα από τα ΜΜΕ και όχι από το κόμμα μου. Έκπληκτος διαπίστωσα, μετά τη τελευταία εξαιρετική συνάντηση στη Βουλή των Ελλήνων, ότι ξαφνικά δεν είμαι στις επιλογές του Προέδρου μας για την επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Παραμερίζω το προσωπικό μου συναίσθημα και εμμένω στη πολιτική μου θέση ότι, τούτη τη χρονική στιγμή ο τόπος μας χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Αυτή η ξαφνική αλλαγή ανατρέπει τη πολύχρονη πολιτική διαδρομή μου. Ξέχωρα αυτής της απρόσμενης έκβασης, θέλω να εκφράσω λίγα ανθρώπινα λόγια από καρδιάς. 

Αγωνίστηκα με μόχθο και με όλες τις ανθρώπινες δυνάμεις μου για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Τα τελευταία δέκα ολόκληρα χρόνια εργάσθηκα ως άμισθος σύμβουλος και υπεύθυνος Καναδά, στη γραμματεία Οικουμενικού Ελληνισμού της Ν.Δ., για τα αδέρφια μας τους Απόδημους Έλληνες. Υπηρετώ τη Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Αγιοπαρασκευιώτες για δύο συνεχόμενες θητείες ως εκλεγμένος αιρετός από το 2010, για δέκα συναπτά έτη, με την ιδιότητα του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αγίας Παρασκευής. 

Συμπλήρωσα ήδη επτά ολόκληρα χρόνια σκληρού αγώνα στα πεζοδρόμια της παλιάς Β’ Αθηνών, με αγώνες σκληρών αντιπαραθέσεων στην ελληνική τηλεόραση, με αγώνες αμέτρητων ομιλιών σε δεκάδες γειτονιές της Β’ Αθηνών, πριν ακόμη σπάσει η μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ελλάδας.

Στο σκληρό πεδίο της πολιτικής, τα τελευταία δέκα έτη πορεύτηκα με αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και μαχητική εντιμότητα.

Από τις Εθνικές εκλογές του 2015 αγωνίστηκα για τη πατρίδα μου, τον συνάνθρωπο μου και την ιδεολογία μου, υπηρετώντας την αξιοσύνη και την επιστημοσύνη, για μία καλύτερη κοινωνία. Είμαι υπερήφανος που είμαι δεξιός, παλεύοντας στα δύσκολα χρόνια και συμβάλλοντας ως απλός αγωνιστής στο απειροελάχιστο, για την επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας στις φετινές ευρωεκλογές με τα σημερινά της ποσοστά. Αυτά τα λίγα μπορώ να αφήσω στα νεότερα παιδιά.

Τώρα που στερούμαι αδικαιολόγητα την ευκαιρία της τελευταίας μάχης πριν τη τελική νίκη, παραμένω μάχιμος και ενεργός πολίτης. Ως αυτόφωτος βιοπαλαιστής επιστήμονας, προερχόμενος από την ίδια την εργασιακή κοινωνία, συνεχίζω τις συγκινήσεις της ζωής μου, στις ξένες αγορές, στην ακαδημαϊκή κοινότητα και φυσικά θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο, στην οικογένεια μου.

Με όλη μου τη ψυχή, σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, και πολύ περισσότερο τους εθελοντές, τους συνεργάτες του πολιτικού γραφείου μου, τους αληθινούς φίλους μου και τη σύζυγό μου Ελισάβετ.

Εύχομαι στον Πρόεδρο και σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και καλό αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet