Ενέργειες Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη των πυρόπληκτων Δήμων
Περιφέρεια Αττικής

Ενέργειες Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη των πυρόπληκτων Δήμων

Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στην Ανατολική και Δυτική Αττική και την ανάγκη στήριξης των Δήμων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, η Περιφέρεια Αττικής προχωρά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, άμεσα στις ακόλουθες  ενέργειες:

  • Συγκρότηση task – force αποτελούμενη από στελέχη της ΕΥΔ ΕΠ της Περιφέρειας Αττικής και της ΜΟΔ Α.Ε. για την καταγραφή των αναγκών και τη στοχευμένη στήριξη των δικαιούχων – Δήμων, για τις πράξεις που διαχειρίζονται στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020.
  • Συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το υπουργείο Ανάπτυξης για την έκδοση στοχευμένων προσκλήσεων, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, με στόχο την αντιμετώπιση και αποκατάσταση προβλημάτων, σε επιχειρήσεις, ιδιώτες και σε υποδομές κοινής ωφέλειας, που προκλήθηκαν από τις προαναφερθείσες πυρκαγιές.
  • Ενεργοποίηση συμβούλου Υποστήριξης μέσω της Τεχνικής Βοήθειας του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, ο οποίος θα συνδράμει την παραπάνω task – force και τους Δήμους που επλήγησαν, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα διαχειριστικά και άλλα ζητήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet