Εντοπίστηκαν πομποδέκτες κατά τη διάρκεια εξέτασης υποψηφίων οδηγών στην Π.Ε. Βόρειου Τομέα
Κοινωνία

Εντοπίστηκαν πομποδέκτες κατά τη διάρκεια εξέτασης υποψηφίων οδηγών στην Π.Ε. Βόρειου Τομέα

Σακίδιο με συστήματα εκπομπής ήχου (έξι πομποδέκτες), που πιθανότατα λειτουργούσε ως βοήθημα προς εξεταζόμενο/ους, εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης 26/2 στην Περιφερειακή Ενότητα του ΒόρειουΤομέα Αθηνών, κατά τη διάρκεια εξέτασης υποψηφίων οδηγών. Επί τόπου κλήθηκαν το αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, λαμβάνοντας τις σχετικές καταθέσεις, καθώς και τον τεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος και θα αποσταλεί προς εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ενημερώθηκε άμεσα από την αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, ενώ στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας του Βορείου Τομέα Αθηνών βρέθηκε και ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας, Ηλίας Δόλγυρας.

Σχετικά με το περιστατικό, ο περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε:

«Η οδική ασφάλεια είναι ύψιστη προτεραιότητα για τη διοίκησή μας. Θα είμαστε αμείλικτοι μπροστά σε κάθε συμβάν που θέτει σε αμφισβήτηση την εμπιστοσύνη του πολίτη απέναντι στη Δημόσια Διοίκηση και σε ζητήματα υψίστης σημασίας που σχετίζονται με την ασφάλειά του.

»Η αποκάλυψη της σημερινής προσπάθειας δολιοφθοράς αποτελεί δείγμα της αποφασιστικότητάς μας να πατάξουμε κάθε περιστατικό παρανομίας ή κάθε κύκλωμα που παρεισφρύει διαταράσσοντας την ομαλή διαδικασία έκδοσης αδειών οδήγησης. Το θέμα βρίσκεται πλέον στις Εισαγγελικές Αρχές. Βρισκόμαστε στη διάθεσή τους για παροχή κάθε διευκόλυνσης στο έργο τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet