«Επίθεση» κατοίκων Μάνδρας στη Ρένα Δούρου
Περιφέρεια Αττικής

«Επίθεση» κατοίκων Μάνδρας στη Ρένα Δούρου

Ένταση προκλήθηκε σήμερα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής  ανάμεσα στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, και σε επαγγελματία της περιοχής της Μάνδρας που επλήγη από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Η περιφερειάρχης Αττικής κατέθεσε σειρά άμεσων μέτρων και θεσμικές παρεμβάσεις για την ανακούφιση των πληγέντων από την τραγωδία της Δυτικής Αττικής, ωστόσο οι πολίτες ζητούσαν να ακούσουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

https://youtu.be/EOFvHN_YE4k?t=25

Μια γυναίκα που είδε την επιχείρησή της να καταστρέφεται από τις πλημμύρες επιτέθηκε έντονα στην κα Δούρου ζητώντας με επιτακτικό τρόπο να τους πει τον σχεδιασμό της περιφέρειας για την επόμενη μέρα.

«Ντροπή σας» είπε μεταξύ άλλων η αγανακτισμένη γυναίκα και απαιτούσε να μάθει τι θα κάνει αύριο με το συγκεκριμένο ζήτημα. Στο ίδιο ύφος και ένας άλλος επαγγελματίας πήγε προς το βήμα που μιλούσε η κα Δούρου και κουνώντας το δάχτυλο ζητούσε να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Από τη μεριά της η περιφερειάρχης υποσχέθηκε να δρομολογήσει την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων που δικαιούνται οι πλημμυροπαθείς, προκαλώντας νέες έντονες αντιδράσεις από τους συγκεντρωμένους πολίτες.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet