Επιμένει στις δράσεις απομάκρυνσης παράνομα αναρτημένων αφισών σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής η Περιφέρεια
Κοινωνία

Επιμένει στις δράσεις απομάκρυνσης παράνομα αναρτημένων αφισών σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής η Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει ότι πραγματοποιεί νέα επιχείρηση απομάκρυνσης αναρτημένων αφισών σε κεντρικές αρτηρίες του οδικού δικτύου.

Ειδικότερα, τέσσερα συνεργεία συντήρησης οδικού δικτύου επιχειρούν από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου να απομακρύνουν τις αφίσες και τα διαφημιστικό υλικό που έχει αναρτηθεί παράνομα.Η δράση αυτή πραγματοποιείται διότι κάτι τέτοιο ελλοχεύει πολλούς κινδύνους και μπορεί να γίνει αιτία πολλών σοβαρών ατυχημάτων, λόγω απόσπασης της προσοχής των οδηγών, αλλά και πιθανής αποκόλλησης τμήματος του διαφημιστικού υλικού και πτώσης του στο οδόστρωμα.

Τα ειδικά συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής δραστηριοποιούνται σε εννέα κεντρικούς άξονες αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής και συγκεκριμένα στους εξής οδικούς άξονες:

Λεωφόρο Ποσειδώνος
Λεωφόρο Βουλιαγμένης
Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη
Λεωφόρο Αλεξάνδρας
Λεωφόρο Συγγρού
Πειραιώς
Λεωφόρο Κηφισιάς
Λεωφόρος Κηφισού
Λεωφόρο Αθηνών

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, επισημαίνει σχετικά με τη νέα δράση:

«Δυστυχώς, παρά τις συστάσεις μας και τις επίμονες προσπάθειές μας, σε συνεργασία με τους δήμους, προκειμένου να σταματήσει η αφισορύπανση στην Αττική, το φαινόμενο επαναλαμβάνεται. Εμείς, από την πλευρά μας, στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ακόμα και αν κάποιοι επιμένουν να ασχημονούν, παραβιάζοντας τους νόμους, εμείς θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την ασφάλεια των πολιτών και την αισθητική της Αττικής μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παραβιάζει τον νόμο εις βάρος του περιβάλλοντος, αλλά και της ασφάλειας των πολιτών. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε το πρόσωπο της Αττικής και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις».

Η επιχείρηση απομάκρυνσης συντονίζεται από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής και το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet