Επιχειρήσεις κατά του παρεμπορίου από την Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Επιχειρήσεις κατά του παρεμπορίου από την Περιφέρεια Αττικής

Ευρεία επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, σε πανήγυρη του Αγίου Γερασίμου στα Ιλίσια. Η επιχείρηση υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, υπό την εποπτεία και την καθοδήγηση του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) και με τη συνεργασία και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με αφορμή τη σχετική δράση ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επισημαίνει ότι: «Προτεραιότητά μας στην Περιφέρεια Αττικής αποτελεί η προστασία των καταναλωτών. Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε τους εντατικούς ελέγχους σε όλη την Αττική με στόχο την πάταξη του παρεμπορίου που θίγει τα συμφέροντα τόσο των εμπόρων που δραστηριοποιούνται νόμιμα, όσο και των πολιτών. Δεν θα δείξουμε την παραμικρή ανοχή σε κρούσματα παραβατικότητας από ασυνείδητους»

Το μεικτό κλιμάκιο προχώρησε στη διενέργεια ελέγχων που αφορούσαν στην έλλειψη άδειας μικροπωλητή και στην έλλειψη παραστατικών εμπορίας και παράνομης διακίνησης εμπορευμάτων.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 21 έλεγχοι κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκε ικανός αριθμός παραβάσεων. Οι έλεγχοι συνεχίζονται στο σύνολο της Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet