Ερμ. Κυπριανίδου: Διπλή στήριξη από την Περιφέρεια Αττικής στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»
Περιφέρεια Αττικής

Ερμ. Κυπριανίδου: Διπλή στήριξη από την Περιφέρεια Αττικής στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»

Την αποφασιστικότητα της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής να στηρίξει τη δημόσια υγεία, ως πυλώνα της κοινωνικής της πολιτικής, επαναβεβαίωσε η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου, μιλώντας σε εκδήλωση του Νοσοκομείου «Αγ. Σάββας» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί με 2,3 εκατ. ευρώ την προμήθεια σύγχρονου ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού για το Νοσοκομείο, ενώ εξαιρετικής σημασίας κίνηση αποτελεί, όπως τόνισε η κ. Κυπριανίδου, η εκκίνηση της διαδικασίας αποκατάστασης του γειτονικού ιστορικού συγκροτήματος των Προσφυγικών, δεδομένου ότι ο βασικός σχεδιασμός προβλέπει ότι ένα μέρος των διαμερισμάτων των προσφυγικών πολυκατοικιών θα διατεθούν ως κοινωνική κατοικία στους συνοδούς των ασθενών που νοσηλεύονται στον «Άγιο Σάββα».

«Στεκόμαστε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη στη συντονισμένη προσπάθεια εργαζομένων και ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου να προσφέρουν, με κόπο και αφοσίωση, τη μέγιστη δυνατή ανακούφιση στους πάσχοντες συμπολίτες μας.

»Γι’ αυτό ακριβώς η σημερινή περιφερειακή αρχή είναι από την αρχή αρωγός σε αυτή την επίπονη προσπάθεια, προσφέροντας αφ’ ενός σημαντική οικονομική ενίσχυση και συμβάλλοντας αφ’ τέρου, όπως ήταν και η αρχική μας δέσμευση, στον σχεδιασμό που προβλέπει να διατεθούν κάποια από τα διαμερίσματα των προσφυγικών πολυκατοικιών στους συνοδούς των ασθενών του “Αγίου Σάββα”, για να μπορούν να στηρίξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αγαπημένους τους», τόνισε η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet