ΕτΠ: Συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

ΕτΠ: Συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Αττικής

Ο περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών (ΕτΠ) Γιάννης Σγουρός, υπήρξε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, για ακόμα μια φορά αποδέκτης θερμών συγχαρητηρίων από όλους τους συναδέλφους του κατά την 152η συνεδρίαση της ολομέλειας της ΕτΠ στις Βρυξέλλες με αφορμή την προβολή απολογιστικού βίντεο από την 6η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Περιφερειών και Πόλεων που διεξήχθη στις 7 και 8 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα.

Η Διάσκεψη προσέλκυσε περισσότερους από 1.400 συμμετέχοντες και μεγάλο αριθμό Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από όλη την Ευρώπη. Στις σημαντικότερες στιγμές της Διάσκεψης συγκαταλέγεται η υιοθέτηση της Διακήρυξης της Αθήνας για την Ενδιάμεση Αξιολόγηση της Στρατηγικής «Ευρώπη 2020».

Ο πρόεδρος της ΕτΠ Luis Valcarcel, αναφερόμενος στη Διάσκεψη κορυφής στην Αθήνα, είπε πως μόνο μια λέξη υπάρχει για να περιγράψει τη διοργάνωση της Αθήνας «επιτυχία». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι σκέψεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jose Manuel Barroso ο οποίος τόνισε ότι είναι ανάγκη να ενισχυθεί ο ρόλος των τοπικών αρχών, των Περιφερειών και των Πόλεων και επισήμανε ότι ο κ. Γ. Σγουρός έδωσε την ψυχή του για να πετύχει η 6η Διάσκεψη των Περιφερειών και των Πόλεων στην Αθήνα, στην Ελλάδα, σε ένα κράτος που χρειαζόταν αυτή τη διοργάνωση για να ακουστεί η φωνή του στο εξωτερικό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet