Ευχαριστίες διοίκησης «Βενιζέλειου» Νοσοκομείου στην Περιφέρεια Αττικής για την αποστολή οικίσκων
Περιφέρεια Αττικής

Ευχαριστίες διοίκησης «Βενιζέλειου» Νοσοκομείου στην Περιφέρεια Αττικής για την αποστολή οικίσκων

Η διοίκηση του ΠαΓΝΗ – Γ.Ν. «Βενιζέλειο», με σχετική επιστολή προς την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστο Καπάταη, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Αττικής για την άμεση ανταπόκριση, στο σχετικό αίτημα βοήθειας που της απηύθυνε το υπουργείο Υγείας και η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, ύστερα από τη μεγάλη πυρκαγιά που σημειώθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Αττικής στις 27 Σεπτεμβρίου, μέσω του Κέντρου Logistics, διέθεσε πέντε μεγάλους οικίσκους – τύπου container – για τη στέγαση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών του «Βενιζέλειου» Νοσοκομείου που καταστράφηκαν ολοσχερώς από τη μεγάλη πυρκαγιά.

Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση των οικίσκων

Στην επιστολή της προς την περιφερειάρχη, η διοίκηση του ΠαΓΝΗ – Γ.Ν. «Βενιζέλειο» υπογραμμίζει, επίσης, ότι «παρά τις μεμονωμένες αντιδράσεις που παρουσιάστηκαν, οι λυόμενοι αυτοί οικίσκοι τοποθετήθηκαν, συναρμολογήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου και είμαστε στη φάση της ολοκλήρωσης των εργασιών προκειμένου να αποδοθούν προς χρήση».

Σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής σημειώνεται: «Αυτή είναι η αλήθεια στην απόπειρα απομείωσης της προσφοράς προς το “Βενιζέλειο” κατά το προηγούμενο διάστημα, μέσω δηλώσεων του προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων του “Βενιζέλειου” Νοσοκομείου.

»Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται. Και το Κέντρο Logistics, αναγνωρισμένη καλή πρακτική από το Συμβούλιο της Ευρώπης, θα συνεχίσει τη συντονισμένη δράση του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet