Η αυτοδιοικητική ομάδα του Γιάννη Σγουρού
Περιφέρεια Αττικής

Η αυτοδιοικητική ομάδα του Γιάννη Σγουρού

Κατατέθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η συμμετοχή της παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, στις προσεχείς εκλογές στην μεγαλύτερη πληθυσμιακά Περιφέρεια της χώρας.

Η παράταξη αριθμεί συνολικά 153 υποψηφίους στους 8 τομείς των Περιφερειακών Ενοτήτων, που συνδυάζουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία, επιστημοσύνη αλλά και το ήθος, ώστε να διοικηθεί αποτελεσματικά και αποδοτικά για τους πολίτες η Περιφέρεια Αττικής.

Ακολουθούν ορισμένα χρήσιμα στατιστικά στοιχεία, όπως αυτά δόθηκαν στη δημοσιότητα από την παράταξη:

  • Η παράταξη με επικεφαλής τον Γ. Σγουρό συμμετέχει για 5η φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές στον δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης.
  • Το 2002, 2006 συμμετείχε στις εκλογές της αιρετής Νομαρχίας Αθηνών, το 2010 και το 2014 στις εκλογές για την αιρετή Περιφέρεια Αττικής.
  • Είναι η μόνη που έχει να επιδείξει τέτοια διάρκεια γεγονός που δείχνει τη συνέπεια και σταθερότητά της έναντι των υπολοίπων ανθυποψηφίων της. Τρεις στις τέσσερις φορές κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών, αναδειχθείσα ως πρώτη δύναμη.
  • Σύνολο υποψηφίων 153, εκ των οποίων 91 άνδρες (59%) και 62 γυναίκες (41%).
  • Υποψήφιοι που συμμετέχουν για πρώτη φορά στην παράταξη 114 (75%), υποψήφιοι που έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν έστω μία φορά 39 (25%)
  • Στην παράταξη συμμετέχουν 5 πρώην δήμαρχοι (Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Αγ. Παρασκευής, Αίγινας, Αχαρνών, Μεθάνων) και μεγάλος αριθμός πρώην αντιπεριφερειαρχών, αντιδημάρχων, περιφερειακών, δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων γεγονός που εγγυάται διοίκηση με γνώση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της δημόσιας διοίκησης.
  • Η παράταξη περιλαμβάνει υποψηφίους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, που έχουν διακριθεί στους τομείς της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet