Η Περιφέρεια στην Εβδομάδα Εθελοντισμού – «Let΄s do it Greece»
Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια στην Εβδομάδα Εθελοντισμού – «Let΄s do it Greece»

Τρεις διαφορετικές δράσεις στην Αττική διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εθελοντισμού. Στόχος είναι μέσα από τις δράσεις αυτές, που θα πραγματοποιηθούν στο Πεδίον του Άρεως, στο Αττικό Άλσος και στον Κόμβο Κηφισιάς (Παράδεισος Αμαρουσίου) να στηρίξει την εθελοντική εκστρατεία «Let΄s do it Greece» και να συμβάλλει στον καθαρισμό και την αισθητική βελτίωση των χώρων αυτών.

Η εκστρατεία «Let’s do it Greece» εντάσσεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας «Let΄s do it World», που αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα. Σε αυτήν συμμετέχουν 108 διαφορετικές χώρες του κόσμου και περίπου 8.000.000 εθελοντές. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, συμμετέχουν στις κοινές δράσεις που διοργανώνονται στις χώρες τους, με στόχο να διαδώσουν το μήνυμα της προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος, καθώς επίσης και τη διαχρονική αξία του εθελοντισμού.

Στις φετινές δράσεις στην Αττική το «παρών» θα δώσουν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, σχολεία, δήμοι, επιχειρήσεις, οργανωμένες ομάδες πολιτών, καθώς και διάφοροι φορείς.

Σημεία και ώρα συνάντησης:

  • Πεδίον του Άρεως: Άγαλμα Κωνσταντίνου, ώρα: 10:00 το πρωί
  • Αττικό Άλσος: κεντρική είσοδος (αθλητικές εγκαταστάσεις), ώρα: 11:00 το πρωί.
  • Κόμβος Κηφισίας (Παράδεισος Αμαρουσίου): στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Κηφισίας, ώρα: 9:00 το πρωί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet