Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει το βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικροί Ροβινσώνες»
Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει το βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικροί Ροβινσώνες»

Η Περιφέρεια Αττικής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά υποστηρίζει το βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικροί Ροβινσώνες» που διοργανώνεται από την ΕΛΕΠΑΠ και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ARTεμείς» της ΕΛΕΠΑΠ. Στο πλαίσιο του προγράμματος, διάρκειας τεσσάρων ημερών (13 – 17 Ιουνίου 2019), 50 παιδιά και οι συνοδοί τους θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και θα συμμετέχουν σε έναν βιωματικό περίπλου πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Το πρόγραμμα «Μικροί Ροβινσώνες» απευθύνεται σε παιδιά με αναπηρία, στα οποία δίνεται η δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, μαζί με μέλη της οικογένειάς τους και των παιδαγωγών τους και να συμμετέχουν σε μια σειρά δραστηριοτήτων που συνδυάζουν τη μάθηση με την αναψυχή.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, το Σάββατο 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό παιχνίδι, το «Παιχνιδιάρικο Τραινάκι», το οποίο θα ζωντανέψει στον προαύλιο χώρο του Golden Hall στις 11:00 π.μ., με τη βοήθεια και τη συμμετοχή εθελοντών από τον χώρο του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και του πολιτισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet