Η Περιφέρεια Αττικής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL 2018»
Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL 2018»

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει για δεύτερη φορά στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL 2018» που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2018 στο εκθεσιακό πάρκο Paris Villepinte στο Παρίσι, στηρίζοντας εμπράκτως επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Περιφέρειας, που αποτελεί τμήμα της εθνικής συμμετοχής και οργανώνεται από το Enterprise Greece, φιλοξενούνται εννέα επιχειρήσεις. Η Περιφέρεια Αττικής επιδοτεί τη συμμετοχή τους κατά 60%, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις και καινοτομίες που αφορούν στον κλάδο των τροφίμων και ποτών. Στοχεύοντας δε στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων αυτών, θα υποστηρίξει τους επιχειρηματίες στις προγραμματισμένες b2b συναντήσεις – συμφωνίες. Παράλληλα, αντιπροσωπεία της Περιφέρειας θα παρουσιάσει και θα ενημερώσει για τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της Αττικής γης, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό για κύρια αγροτικά προϊόντα της (μέλι, φιστίκι, λάδι και κρασί).

Η διεθνής έκθεση «SIAL PARIS» είναι μία από τις σπουδαιότερες και μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο, η οποία διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Το 2016, όπου έλαβε μέρος για πρώτη φορά η Περιφέρεια Αττικής, συμμετείχαν περίπου 7.000 εκθέτες με πάνω από 400.000 προϊόντα από όλες τις κατηγορίες της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, ενώ συγκέντρωσε 155.000 επισκέπτες που ήταν κυρίως επιχειρηματίες του κλάδου των τροφίμων και της εστίασης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet