Η Περιφέρεια Αττικής τιμά τις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας
Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής τιμά τις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής τιμά εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας της Αττικής για το πολύπλευρο έργο τους και την ανιδιοτελή δράση τους.

Συγκεκριμένα, βράβευσε σήμερα τις εθελοντικές οργανώσεις, στο πλαίσιο μίας ξεχωριστής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

«Το “ευχαριστώ” όταν λέγεται μόνο με λόγια δεν έχει μεγάλη σημασία. Γι’ αυτό κι εμείς στην Περιφέρεια Αττικής έχουμε επιλέξει να δηλώνουμε την ευγνωμοσύνη μας στους εθελοντές με πράξεις. Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα της σημερινής, συμβολικής βράβευσης των συμπολιτών μας, που πραγματικά, με ανιδιοτέλεια, κάνουν πράξη το νόημα της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης» υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ερωτηθείσα σχετικά, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Τη διοργάνωση της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας συντόνισε η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, Γιάννα Τσούπρα.

Το «παρών έδωσαν», μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Θεόδωρος Σχινάς, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Σοφία Κορωναίου, η αντιπεριφερειάρχης Έργων και Υποδομών, Αγγέλικα Σαπουνά, η βουλευτής και πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, Χαρά Καφαντάρη, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, ο εκπρόσωπος του αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων, Αγγελική Λεβέντη, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για ζητήματα Αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Φώτης Χρυσικός και Παναγιώτα Παππά, δήμαρχοι και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, του Πυροσβεστικού Σώματος και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet