Η περιφερειάρχης στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου
Περιφέρεια Αττικής

Η περιφερειάρχης στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου επισκέφθηκε σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο εφαρμογής του Προγράμματος Ανακύκλωσης Χαρτιού στα σχολεία «Έλα στον κύκλο μας», συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς, Γιώργο Γαβρίλη, την περιφερειακή σύμβουλο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ, Σοφία Κορωναίου – Καμπά, καθώς και εργαζομένους του ΕΔΣΝΑ.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τα οφέλη της ανακύκλωσης και έλαβαν σχετικό διαδραστικό υλικό. Στους χώρους του σχολείου τοποθετήθηκαν οι κάδοι από χαρτόνι («χαρτοφάγοι»), και στον εξωτερικό χώρο ο ειδικός κάδος πράσινου χρώματος προκειμένου να συλλέγεται και να μεταφέρεται το προς ανακύκλωση υλικό.

Επισημαίνεται ότι το Πρόγραμμα έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται σε σειρά Δήμων της Περιφέρειας Αττικής, και εντάσσεται στις δράσεις που αναπτύσσει η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ, με στόχο να ενισχύσει την περιβαλλοντική κουλτούρα των μαθητών, μέσα από την ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet