Κατασκευή 24 οδών στον Δήμο Παλλήνης με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Κατασκευή 24 οδών στον Δήμο Παλλήνης με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Προγραμματική σύμβαση υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος, με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Οδοποιία εντός σχεδίου οδών έτους 2016 της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης», προϋπολογισμού 1.499.033,95 ευρώ με ΦΠΑ.

Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, είναι, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και η προσβασιμότητα στις ιδιοκτησίες τους. Συγκεκριμένα, το έργο αφορά στην κατασκευή οδών στις πολεοδομικές ενότητες «Βακαλόπουλο» και «Μπαλάνα» της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης. Περιλαμβάνει εργασίες χάραξης, διάνοιξης, διαμόρφωσης και ασφαλτόστρωσης επιλεγμένων οδών, καθώς και εκσκαφές που θα απαιτηθούν για την κατασκευή ή τη μεταφορά τμημάτων του δικτύου ύδρευσης.

Ειδικότερα, στην Πολεοδομική Ενότητα «Βακαλόπουλου» θα κατασκευασθούν οι οδοί: Ανδρέα Κάλβου, Ιωάννη Πολέμη, Ζωής Καρέλλη, Ρώμου Φιλύρα, Ιάκωβου Πολυλά, Μυρτιώτισσας, Μανόλη Αναγνωστάκη, Νίκου Γκάτσου, Μάνου Ελευθερίου, Ιωάννη Βαρβέρη, Ιωάννη Γρυπάρη, Ναπολέοντος Λαπαθιώτη, Άρη Αλεξάνδρου, Ανδρέα Εμπειρίκου, Τάσου Λειβαδίτη. Ακολούθως. Στην Πολεοδομική Ενότητα «Μπαλάνας» θα κατασκευασθούν οι οδοί: Μίληση, Αγ. Σοφίας, Δυοβουνιώτη, Παπαφλέσσα, Σπύρου Λούη, Αχιλλέως, Πύρρου, Καποδιστρίου, Μαλακάση.

Τέλος, σημειώνεται ότι τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Παλλήνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet