Μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίον του Άρεως την Κυριακή 5 Νοεμβρίου
Περιφέρεια Αττικής

Μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίον του Άρεως την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Η Περιφέρεια Αττικής, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος διοργανώνουν μία μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίο του Άρεως (στην πλατεία Πρωτομαγιάς), την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 11 το πρωί. Η εκδήλωση με τίτλο «40 χρόνια και συνεχίζουμε…» εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 χρόνων (1977-2017) από τη γέννηση του ελληνικού χάντμπολ.

Αύριο, Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017, στις 14:00 στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αίθουσα «Έλλη Παππά», γραφείο 101 στο ισόγειο (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι), διοργανώνεται συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα παρουσιαστούν όλες οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Πρόκειται για μια ακόμη εκδήλωση που εγγράφεται στη συστηματική προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής να ανοίξει το Πεδίο του Άρεως στους πολίτες, μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων αθλητισμού και πολιτισμού. Η δράση εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Κομισιόν «Be Active», που υλοποιείται στην Ελλάδα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη εκδήλωση, στο Πεδίο του Άρεως θα συγκεντρωθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, εκατοντάδες παιδιά από τους συλλόγους χάντμπολ της Αττικής, από τα δημοτικά σχολεία της Αθήνας, από τις προσφυγικές δομές, ιδρύματα και οργανισμούς, θα παίξουν χάντμπολ και θα διασκεδάσουν σε μία πρωτότυπη ολοήμερη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις.

Πρόκειται για μία γιορτή με κοινωνικό χαρακτήρα, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων και φαρμάκων, ενώ περιλαμβάνει ενημέρωση για ιατρικά θέματα. Παράλληλα, θα διεξαχθούν αγώνες ανάμεσα σε γονείς – παιδιά, ενώ θα συμμετέχουν Ολυμπιονίκες, καλλιτέχνες, διεθνείς αθλητές, πολιτικοί, προπονητές και δημοσιογράφοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet