Με μήνυμα ελπίδας και ίσων ευκαιριών υποδέχεται ο Γιάννης Σγουρός το 2019
Περιφέρεια Αττικής

Με μήνυμα ελπίδας και ίσων ευκαιριών υποδέχεται ο Γιάννης Σγουρός το 2019

Με έναν διαφορετικό από τα συνηθισμένα τρόπο υποδέχεται τον καινούργιο χρόνο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και η παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, εκπέμποντας, όπως επισημαίνει και η ίδια η παράταξη, ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Αντί της καθιερωμένης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο κ. Γιάννης Σγουρός επέλεξε να προσκαλέσει τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, αυτήν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, στις 11:30 π.μ., στο Θέατρο «Μικρό Παλλάς, για την παρουσίαση της βραβευμένης θεατρικής παράστασης «Η Ζωγραφιά του Θεού». Πρόκειται για ένα βραβευμένο έργο του Ιάκωβου Μυλωνά, που ρίχνει με μοναδικό τρόπο φως στον κόσμο των ΑμεΑ, παρακολουθώντας τον τρόπο που μία οικογένεια υποδέχεται και μεγαλώνει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες αλλά και με ειδικά χαρίσματα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Γιάννης Σγουρός θα βραβεύσει, εκ μέρους της παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, ανθρώπους που διακρίθηκαν για τις σημαντικές πρωτοβουλίες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet