Με το Σωματείο Ταχυδρόμων Αθήνας & Αττικής συναντήθηκε η Ρ. Δούρου
Περιφέρεια Αττικής

Με το Σωματείο Ταχυδρόμων Αθήνας & Αττικής συναντήθηκε η Ρ. Δούρου

Συνάντηση είχε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης με το Σωματείο Ταχυδρόμων Αθήνας και Νομού Αττικής, την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 στα γραφεία της Περιφέρειας, με θέμα τα προβλήματα που δημιουργεί στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση των κατοίκων του Λεκανοπεδίου, η μεγάλη έλλειψη ταχυδρόμων και η πρόσφατη απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ, να περιορίσει κατά 25% τους υπάρχοντες τομείς διανομής.

Η περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας ότι «αυτή η κατάσταση είναι αποτέλεσμα των εφαρμοζόμενων νεοφιλελεύθερων πολιτικών που απαξιώνουν και συρρικνώνουν τις δημόσιες επιχειρήσεις με στόχο την ιδιωτικοποίησή τους στη συνέχεια. Η επιδιωκόμενη ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ γίνεται προς την κατεύθυνση υποβάθμισης των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας αφενός και αφετέρου, προς όφελος των ανταγωνιστών του, του  ιδιωτικού ταχυδρομικού τομέα».

Η κ. Δούρου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «τάχθηκε υπέρ της διατήρησης του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα του Ταχυδρομείου και της διασφάλισης υψηλού επιπέδου ταχυδρομικών υπηρεσιών, όπως επιβάλλεται να παρέχουν τα ΕΛΤΑ στους πολίτες της Αττικής, αλλά και της χώρας, διορθώνοντας αστοχίες, παθογένειες και ελλείψεις του παρελθόντος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet