Νέα Αρχή για την Αττική: Δυναμικό παρών σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας
Περιφέρεια Αττικής

Νέα Αρχή για την Αττική: Δυναμικό παρών σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Στην αναγκαιότητα να συνεχιστεί ο αγώνας για την εξάλειψη των διακρίσεων και για την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για τις γυναίκες, στη δουλειά, τη μόρφωση, την κοινωνία και την πολιτική, αναφέρεται σε μήνυμά του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο κ. Γ. Πατούλης επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Γίνεται πλέον όλο και περισσότερο αντιληπτό ότι η πρόοδος των γυναικών είναι και πρόοδος για όλους και ότι ο μισός πληθυσμός της γης δικαιούται να έχει την ανάλογη θέση στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

»Δυστυχώς, παρά τα πολύ μεγάλα βήματα που έχουν γίνει, ο αγώνας των γυναικών παραμένει πιο επίκαιρος από ποτέ στην προσπάθεια της εξάλειψης του φυλετικού ρατσισμού και της κακοποίησης.

»Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως ο βασικός φορέας πολιτικής και παροχής υπηρεσιών στους πολίτες μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της ισότητας των δύο φύλων. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες».

Παρούσα η Νέα Αρχή για την Αττική – Γιώργος Πατούλης σε εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Νέας Αρχής για την Αττική έδωσαν δυναμικό «παρών» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παγκράτι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο Γ. Πατούλης αν και απουσίαζε στο εξωτερικό, λόγω υποχρεώσεών του ως πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, εκδήλωσε συμβολικά με γαρίφαλα την εκτίμηση και την αγάπη του στις γυναίκες που ήταν παρούσες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Α1 ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας και συμμετείχαν βουλευτές, ευρωβουλευτές,  υποψήφιοι αιρετοί του πρώτου και δεύτερου βαθμού, καθώς και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet