Νέοι καθαρισμοί ρεμάτων στον Βόρειο Τομέα
Περιφέρεια Αττικής

Νέοι καθαρισμοί ρεμάτων στον Βόρειο Τομέα

Τον εκ νέου καθαρισμό ρεμάτων από μπάζα, φερτά υλικά και σκουπίδια από συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής επέβλεψε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος.

Χαρακτηριστικά απομακρύνθηκαν πάνω από 20 φορτηγά με μπάζα από την κοίτη του ρέματος Σαπφούς, στην περιοχή Λάκκα Κόττου στο Μαρούσι, ενώ αντίστοιχες εργασίες καθαρισμού θα γίνουν και στις εξής περιοχές:

Δήμος Αμαρουσίου

  • Απομάκρυνση τοιχίου ερειπωμένης κατοικίας επί της οδού Φακίνου, έναντι αριθμού 64.
  • Καθαρισμός πρανών ρέματος Σαπφούς στη διασταύρωση με οδό Σισμανογλείου, όπισθεν μεγάρου ΟΤΕ και Αγίου Θωμά και περιοχή Σωρός, παραπλεύρως της οδού Φακίνου.
  • Καθαρισμός πρανών ρέματος Βύρωνος, περιοχή Ψαλίδι από οδό Κυρίλλου έως οδό Εγνατίας.
  • Καθαρισμός πρανών ρέματος παραπλεύρως οδού Καλπακίου.

Δήμος Κηφισιάς – Εκάλης

  • Καθαρισμός ρέματος Θέτιδος από οδό Αγ. Παντελεήμονος έως οδό Επτανήσου και στη συμβολή των οδών Ξενίας και Ζακύνθου.
  • Καθαρισμός ρεμάτων Νεάρχου και Παλαιολόγου, Μανδηλαρά, έξοδο αγωγού Ρίτσου στην οδό Τατοϊου, συμβολή Λ. Ερυθραίας και κόμβου Βαρυμπόμπης, Ολυμπιονικών, Αχιλλέως και Παλαιολόγου, Λεύκης και Παλαιολόγου στη δημοτική ενότητα Νέας Ερυθραίας.
  • Καθαρισμός ρεμάτων οδού Ακακίας, οδού Ηφαίστου και του διερχόμενου απέναντι από την Αγία Μαρίνα της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης.
  • Καθαρισμός ρεμάτων οδού Αρτέμιδος και Ακακίας, οδού Μουσών, οδού Κοκκινάκη και οδών Λύρας και Γούναρη της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς.

Οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας στις περιοχές που τα ρέματα επιβαρύνθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Καθαρισμοί προηγήθηκαν και στις περιοχές Χαλανδρίου και Φιλοθέης-Ψυχικού.

Ο κ. Γ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά με τους καθαρισμούς:

“Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε μεταξύ άλλων ότι οι εργασίες γίνονται με σεβασμό στο οικοσύστημα. Θέλουμε τους πολίτες κοντά μας. Ζητούμε τη συνεργασία όλων. Πρακτικά, όποτε διαπιστώνουν κάποιο πρόβλημα σε ρέμα του Βόρειου Τομέα, να τηλεφωνούν στο 213 2100531 ή ακόμα καλύτερα να στέλνουν email με φωτογραφίες και στοιχεία στο [email protected]”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet