Ν. Πέππας: Στηρίζουμε τους θεσμούς της οικογένειας, του εθελοντισμού & της πολιτικής προστασίας
Περιφέρεια Αττικής

Ν. Πέππας: Στηρίζουμε τους θεσμούς της οικογένειας, του εθελοντισμού & της πολιτικής προστασίας

Σε εκδηλώσεις του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «Ζεστή Αγκαλιά» και του φορέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κρωπίας παραβρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική, Νίκος Πέππας.

Ο κ. Νίκος Πέππας κατά τη διάρκεια επαφών του με εκπροσώπους του Συλλόγου των Τριτέκνων δήλωσε ότι «η πολιτεία οφείλει να αναγνωρίσει το εθνικό πρόβλημα της υπογεννητικότητας, λαμβάνοντας τα σχετικά μέτρα και ταυτόχρονα να δώσει όλα τα εφόδια σε εκείνους που “τολμούν” και δημιουργούν οικογένεια μέσα στη μνημονιακή κρίση αντί να τους τιμωρεί». «Η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής με τον Γιώργο Πατούλη θα δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις ανάπτυξης και ευημερίας έτσι ώστε οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες να νιώθουν ασφάλεια και οικονομική προστασία» τόνισε.

Κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση του φορέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κρωπίας ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Πέππας, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Αναγνωρίζουμε όλοι το επιτελικό και κοινωνικό σας έργο. Εσείς τα στελέχη της πολιτικής προστασίας και οι άνθρωποι του εθελοντισμού αποδείξατε ότι τις ώρες της κρίσης καταφέρνετε να υπερβαίνετε τα όποια εμπόδια και δίνετε λύσεις και ουσιαστική βοήθεια εκεί που το κράτος απουσιάζει. Ακόμη, με αφορμή τα τελευταία τραγικά γεγονότα σε Μάνδρα και Μάτι αναδείχθηκε η ανικανότητα της διοίκησης Δούρου να συντονίσει όλες εκείνες τις δυνάμεις τόσο του κράτους όσο και του εθελοντισμού που είναι πάντα διαθέσιμες. Προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση του Γιώργου Πατούλη είναι η Περιφέρεια Αττικής να γίνει μία ασφαλής Περιφέρεια, όπου όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας θα συντονίζεται αποτελεσματικά – με καινοτόμα εργαλεία – τόσο στις διαδικασίες πρόληψης όσο και παρέμβασης με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet