Ξεκινάει η καταγραφή των κατεστραμμένων οχημάτων στις πληγείσες περιοχές της Αν. Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Ξεκινάει η καταγραφή των κατεστραμμένων οχημάτων στις πληγείσες περιοχές της Αν. Αττικής

Σήμερα ξεκινά, από κλιμάκια υπαλλήλων των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, η καταγραφή των κατεστραμμένων οχημάτων για να ακολουθήσει στη συνέχεια η ταυτοποίησή τους ώστε να διαγραφούν τα οχήματα αυτά από το Μητρώο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και να απαλλαγούν με τη διαδικασία αυτή από τις υποχρεώσεις των οχημάτων (π.χ. τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, ΚΤΕΟ κ.λπ.).

Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (26/7) στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Πέτρου Φιλίππου, του γενικού διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, Ηλία Δόλγυρα, του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕΑΑ, Ανδρέα Κονιδάρη, του προϊσταμένου του Τμήματος Αδειών Κυκλοφορίας της ΠΕΑΑ, Παναγιώτη Βεΐτη και της υπαλλήλου του ως άνω τμήματος Παναγιώτας Κρίτα.

Αίτημα για να δοθεί παράταση στον έλεγχο ΚΤΕΟ

Επιπλέον, αποφασίσθηκε να γίνει εισήγηση της Περιφέρειας Αττικής προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής με την οποία θα διατυπώνεται αίτημα να δοθεί παράταση για όσα από τα κατεστραμμένα οχήματα είχαν την υποχρέωση αυτή την περίοδο να περάσουν από έλεγχο ΚΤΕΟ, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγραφής τους από το Μητρώο.

Τέλος, καλούνται οι πληγέντες από την πυρκαγιά Δήμοι να διαβιβάσουν στην Περιφέρεια (Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής) τις αιτήσεις που συγκεντρώνουν από κατόχους οχημάτων που έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά για όλες τις περαιτέρω ενέργειες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet