Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής: Συζήτηση για το διακύβευμα των εκλογών
Περιφέρεια Αττικής

Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής: Συζήτηση για το διακύβευμα των εκλογών

Η περιφερειακή παράταξη Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει συζήτηση-συνέντευξη γύρω από το διακύβευμα των προσεχών περιφερειακών εκλογών του προσεχούς Μαΐου την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στις 13:00 στο cafeBOO (Σαρρή 21, Ψυρρή).

Η συζήτηση-συνέντευξη θα επικεντρωθεί, όπως επισημαίνει η παράταξη, «στην προβληματική της βαθιάς απόκλισης των πολιτικών και της αρχιτεκτονικής της ελληνικής Περιφέρειας και της Περιφέρειας Αττικής, από εκείνες των αντίστοιχων ευρωπαϊκών, των διαχρονικών τους επιπτώσεων σε επίπεδο οικονομίας, περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής και του προτεινόμενου αναπροσανατολισμού τους για την “Οικολογική Μετάβαση”, σε μία κοινωνία βιώσιμης ευημερίας. Σήμερα που ένα μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως η Παναγία των Παρισίων, καταστράφηκε περιέργως το ΑΕΠ θα αυξηθεί. Εμείς όμως αισθανόμαστε πολύ φτωχότεροι».

Στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης, αρχιτέκτονας, Γιώργος Δημητρίου και τα μέλη και υποψήφιοι, Ευάγγελος Σπινθάκης, πολιτικός επιστήμονας, Βασίλης Ζομπανάκης, Προγραμματιστής και ειδήμων σε Προσφυγικό/Μεταναστευτικό και Νίκος Τσάμης, ιατρός.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, Τετάρτης 17 Απριλίου, στις 18:30, θα ακολουθήσει συνάντηση μελών και φίλων της περιφερειακής παράταξης στο εστιατόριο «Γιάντες» (Βαλτετσίου 44, Εξάρχεια).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet