Ολοκληρώνεται η κατασκευή αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων σε δύο Δ.Κ. του Δήμου Αθηναίων
Περιφέρεια Αττικής

Ολοκληρώνεται η κατασκευή αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων σε δύο Δ.Κ. του Δήμου Αθηναίων

Την ολοκλήρωση του έργου με τίτλο «Κατασκευή αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων και συνδέσεων των ακινήτων στην 1η και 7η Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Αθηναίων» εξασφάλισαν, με την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Το έργο, προϋπολογισμού 1.021.585,05 ευρώ, χρηματοδοτείται για ποσό 798.367,81 ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, ενώ για ποσό 223.217,24 ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου Αθηναίων.

Αντικείμενο του έργου είναι η ολοκλήρωση της κατασκευής αγωγών οριστικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, καθώς και συνδέσεων των παρόδιων ακινήτων σε αυτό της 1ης και 7ης Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Αθηναίων, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις σε τμήματα των οδών Τηλεμάχου, Αγίου Κωνσταντίνου, Σωκράτους, Σέλλεϋ, Σόλωνος (σε 2 σημεία), Αλκαμένους, Κωλέττη, Μπόταση, Πηνελόπης, Ιπποκράτους (σε 10 σημεία), Ισαύρων, Φιλαδέλφειας (σε 2 σημεία), Κόνιαρη, Γεροστάθη, Μομφεράτου, Καλλίστης, Δρόση, Ξιφίου, Λομβάρδου, Αγαθίου, Γεωργίου Βλάχου, Αιμ. Δάφνης, Πασαγιάννη, Ραγκαβή, Γερουλάνου, Γεννηματά (σε 2 σημεία).

Το έργο έχει δημοπρατηθεί από τον Δήμο Αθηναίων και θα εκτελεστεί από τη διεύθυνση Οδοποιίας και Αποχέτευσης του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet