Ο αντιπεριφερειάρχης Β.Τ. στην εκδήλωση του Συλλόγου «SOS Τροχαία Εγκλήματα»
Περιφέρεια Αττικής

Ο αντιπεριφερειάρχης Β.Τ. στην εκδήλωση του Συλλόγου «SOS Τροχαία Εγκλήματα»

Το «παρών» στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου «SOS Τροχαία Εγκλήματα» στην πλατεία Συντάγματος, που διοργανώνεται για τα πρόσωπα και τις ιστορίες των ανθρώπων που χάθηκαν στην άσφαλτο, έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την επίσημη αναγνώριση της 15ης Νοεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων από τον ΟΗΕ, ο κ. Γ. Καραμέρος συμμετείχε από κοινού με τα μέλη του Συλλόγου στις εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού στο σημείο και στη συνέχεια δήλωσε σχετικά:

«Και φέτος συναντηθήκαμε για να τιμήσουμε τους ανθρώπους που χάθηκαν στην άσφαλτο. Γιατί δεν ξεχνάμε ότι κάθε ένα από τα στατιστικά νούμερα είναι ένα πρόσωπο. Μαζί τιμούμε και όλους εκείνους που αντιμάχονται τη μάστιγα αυτή, προσπαθώντας να σώσουν ό,τι μπορεί να σωθεί.

Η Περιφέρεια Αττικής  θέλει και προσπαθεί να είναι κοντά στις κινήσεις των ευάλωτων χρηστών του οδικού δικτύου, πεζούς, ποδηλάτες, μοτοσυκλετιστές, όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ασφαλή μετακίνηση, για μια ζωή χωρίς φόβο, μια πόλη και ένα κυκλοφοριακό δίκτυο που δεν θα παράγει θάνατο και αναπηρία.

Πέρα από τη σημερινή μέρα όμως, η Περιφέρεια Αττικής είναι παρούσα στην αντιμετώπιση του προβλήματος καθημερινά, με δομικές παρεμβάσεις στο σύστημα διαχείρισης και συντήρησης του κεντρικού οδικού δικτύου, τεχνικά έργα, αλλαγή τρόπου λειτουργίας στις διευθύνσεις μεταφορών που ελέγχει, αλλά και ενέργειες ενημέρωσης του κοινού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet