Ο Γιάννης Σγουρός στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γιάννης Σγουρός στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Τη Δημοτική Αγορά και το ΚΕΠ της Κυψέλης επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου 2019 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει διεξοδικά με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο και τους εργαζόμενους και να αντλήσει πληροφορίες για την έως τώρα εμπειρία τους.

Η Δημοτική Αγορά που κλείνει σχεδόν έναν χρόνο λειτουργίας, αποτελεί, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης του κ. Σγουρού, Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, ένα καινοτόμο μοντέλο με βασικούς άξονες τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, ακολουθώντας το μοντέλο της κοινωνικής οικονομίας και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Όπως είπε ο κ. Γιάννης Σγουρός, «η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης είναι ένα παράδειγμα σωστής διαχείρισης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, εν προκειμένω του 2007-2013 και καλής συνεργασίας του Α΄ και του Β΄ Βαθμού της Αυτοδιοίκησης, που έχει θετικά αποτελέσματα και ανταποδοτικότητα στην κοινωνία».

«Το γεγονός πως η λειτουργίας της αγοράς», συνέχισε ο Γιάννης Σγουρός, «αποδείχθηκε απολύτως επιτυχημένη, μας υποχρεώνει να αναζητήσουμε τρόπους και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την εφαρμογή του καινοτόμου μοντέλου της και σε άλλες περιπτώσεις, πάντοτε σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές στην Αττική, που θα προκύψουν στις προσεχείς εκλογές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet