Ο Γ. Πατούλης σε εκδήλωση για την ανάπτυξη της Αττικής και τη λειτουργία των λαϊκών αγορών
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης σε εκδήλωση για την ανάπτυξη της Αττικής και τη λειτουργία των λαϊκών αγορών

Στην αναγκαιότητα να βγει η Αττική από το τέλμα και τη στασιμότητα και  καταλάβει τη θέση που της αξίζει στον ευρωπαϊκό των Περιφερειών αναφέρθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, στο Περιστέρι με θέματα την ανάπτυξη της Αττικής και τη σωστή λειτουργία των λαϊκών αγορών.

Στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο γενικός γραμματέας της  Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Νέα Αρχή, Δημήτρης Μουλιάτος, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Ν.Δ. Α. Καραμανλή, ο δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, ο ευρωβουλευτής Γ. Κύρτσος, ο π. βουλευτής Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο δικηγόρος Β. Καρπενάρος, δήμαρχοι των όμορων δήμων, υποψήφιοι βουλευτές, υποψήφιοι δήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Απευθυνόμενος στον Δημήτρη Μουλιάτο και στους παρευρισκόμενους, ο Γ. Πατούλης δεσμεύθηκε ότι θα συμβάλει με κάθε μέσο προκειμένου να εξασφαλιστεί η λειτουργία των λαϊκών αγορών κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Στη συνέχεια επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ως περιφερφειάρχης θα συμβάλει στη σύσταση των κατάλληλων υπηρεσιών και υποδομών προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των λαϊκών αγορών και η προστασία της υγείας των πολιτών.

Στην ομιλία του ο κ. Πατούλης επισήμανε την αναγκαιότητα της συντονισμένης και σταθερής συνεργασίας του Α΄ και του Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης με στόχο την  ισότιμη ανάπτυξη και των 66 Δήμων της Αττικής.

Όπως τόνισε, αυτό θα επιτευχθεί με τη σύσταση ενός συντονιστικού οργάνου το οποίο θα αντιμετωπίζει με στρατηγική και σχέδιο τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τις  τοπικές κοινωνίες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη κατάρτισης ενός ολοκληρωμένου προγράμματος στρατηγικής αντιμετώπισης θεμάτων που αφορούν στη διαχείριση των απορριμμάτων και στην διευθέτηση των όμβριων υδάτων.

«Τελειώνουμε με το χθες που κράτησε την Αττική πίσω όλα, αυτά τα χρόνια. Οι πολίτες, μας δίνουν τη δύναμη για να αναλάβουμε τη μεγάλη ευθύνη να οδηγήσουμε την Αττική στην ανάπτυξη.

»Δεν μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με κεντρικές λεωφόρους και ρέματα και να προσπαθούν οι δήμοι να τα διευθετήσουν από το 2002 και να μην μπορούν» σημείωσε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:
«Στο επίκεντρο του προγράμματος και της στρατηγικής μας είναι ο πολίτης και η βελτίωση της καθημερινότητάς του. Από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβουμε, θα δώσουμε μάχη για την επίλυση των προβλημάτων της Αττικής. Η Νέα Αρχή διαθέτει στελέχη με γνώση και εμπειρία η οποία θα αξιοποιηθεί στο έπακρο».

Τέλος ο Γ. Πατούλης αναφέρθηκε στην ανάγκη υλοποίησης δράσεων πρόληψης και προστασίας της υγείας των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet