Ο Γ. Πατούλης σε εκδήλωση για την Πολιτική Προστασία και την Ανάπτυξη του Παραλιακού Μετώπου
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης σε εκδήλωση για την Πολιτική Προστασία και την Ανάπτυξη του Παραλιακού Μετώπου

Ζητήματα που αφορούν στη θωράκιση της Αττικής από φυσικές καταστροφές και τη ρύπανση, καθώς και την Ανάπτυξη του Παραλιακού Μετώπου της Αττικής, βρέθηκαν στο επίκεντρο σχετικής εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο βράδυ, Τρίτη 7 Μαΐου 2019, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νότιου Τομέα Αττικής με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική, υποναύαρχος ΠΝ (ε.α.) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, Βασίλειος Πολίτης.

Ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι είναι αναγκαίο να αναπτυχθούν συγκεκριμένες δομές και να υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα δράσης που θα θωρακίσει την Αττική από την απειλή φυσικών καταστροφών και την περιβαλλοντική ρύπανση. Επιπλέον αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αττική το οποίο περιέχει συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες οι οποίες θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει καθήκοντα περιφερειάρχη.

Αναφερόμενος στο Παραλιακό Μέτωπο της Αττικής υπογράμμισε ότι, με τις σωστές παρεμβάσεις και τη συνεργασία πρώτου και δευτέρου βαθμού, μπορεί να εξελιχθεί σε βασικό μοχλό ανάπτυξης όλης της Αττικής και πρόσθεσε:

«Το παραλιακό μέτωπο της  Αττικής έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει ένας σημαντικός τουριστικός πόλος υγείας, ευεξίας, ναυταθλητισμού, εκπαίδευσης. Θα επενδύσουμε σε αυτόν τον τομέα με στόχο να πάμε με ταχύτερα βήματα στην ανάπτυξη».

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο καθηγητής Γεωδυναμικής ΕΚΠΑ, Ευθύμιος Λέκκας και ο διοργανωτής της εκδήλωσης, Β. Πολίτης. Συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Λ. Καλαρρύτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εφοπλιστές, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι φορέων, βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υποψήφιοι βουλευτές, ευρωβουλευτές, περιφερειακοί δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet