Ο Γ. Πατούλης σε εκδήλωση της ομάδας μπάσκετ του Χολαργού και σε αγώνα του Ατρόμητου Περιστερίου
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης σε εκδήλωση της ομάδας μπάσκετ του Χολαργού και σε αγώνα του Ατρόμητου Περιστερίου

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την ομάδα μπάσκετ του Χολαργού, παρουσία και του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου.

Ακολούθως παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Ατρόμητου Περιστερίου με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι. Τον αγώνα παρακολούθησαν, επίσης, ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ, Δ. Καλογερόπουλος, και ο πρώην πρόεδρος του Ατρομήτου Β. Τσίκος.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Με την παρουσία μας εδώ, τιμούμε τις μεγάλες επιτυχίες του Χολαργού στο μπάσκετ και του Ατρόμητου Περιστερίου στο ποδόσφαιρο. 

»Προτεραιότητα μας είναι η ανάδειξη της αξίας του αθλητισμού με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά και η διάδοση της φιλοσοφίας του αθλητισμού που είναι ταυτόσημη με το ευ ζην, στους νέους μας.

»Στο πλαίσιο αυτό θα επενδύσουμε σοβαρά, με όραμα και στρατηγική στις αξίες του αθλητισμού. Η Αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και τις ακαδημίες της Αττικής θα αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες ώστε η μητροπολιτική Περιφέρεια της Αττικής να γίνει μοχλός ανάπτυξης του αθλητισμού, μέσα από την ενίσχυση έργων υποδομής σε κάθε γειτονιά. Κάνουμε Νέα Αρχή στις ζωές μας, Νέα Αρχή για την Αττική».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet