Ο Γ. Πατούλης σε πολυπληθή εκδήλωση γυναικών από Κερατσίνι, Πέραμα, Νίκαια και Ρέντη
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης σε πολυπληθή εκδήλωση γυναικών από Κερατσίνι, Πέραμα, Νίκαια και Ρέντη

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε σε πολυπληθή εκδήλωση γυναικών από περιοχές της Β΄ Πειραιά όπως είναι το Κερατσίνι, το Πέραμα, η Νίκαια και η περιοχή του Ρέντη που πραγματοποιήθηκε στο Κερατσίνι.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική Ε. Μπαρμπαγιάννη, τιμώντας την προσφορά της γυναίκας σε όλους τους τομείς.

Ο κ. Πατούλης εξήρε την προσφορά της σύγχρονης γυναίκας στο επαγγελματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, επισημαίνοντας ότι «η συμπόρευσή μας με αξιόλογες γυναίκες και σε “δύσκολες” περιοχές της Αττικής αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα στην προσπάθεια, να διεκδικήσει η Περιφέρεια μία ουσιαστική επανεκκίνηση».

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε:

«Χαίρομαι που σήμερα βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσες γυναίκες, οι οποίες ζουν και δραστηριοποιούνται σε περιοχές σε Δήμους που διψούν για παρεμβάσεις με αναπτυξιακές προοπτικές. Δεσμεύομαι ότι θα δουλέψουμε όλη η ομάδα για να πετύχουμε την ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής, χωρίς αποκλεισμούς και περιθωριοποιήσεις.

»Σε αυτή μας την προσπάθεια η συμμετοχή και η συνεργασίας με τις γυναίκες είναι πολύτιμη.

»Για εμάς η συμμετοχή και δραστηριοποίηση  των γυναικών στην πολιτική, τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα κέντρα αποφάσεων δεν είναι θέμα ποσοστώσεων, αλλά ουσίας. Τιμούμε τη σύγχρονη γυναίκα και αναγνωρίζουμε το σημαντικό αγώνα που δίνει για να ανταποκριθεί με επάρκεια στους πολλαπλούς ρόλους της.

»Τις θέλουμε δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί να δώσουμε στην Αττική ένα νέο, σύγχρονο πρόσωπο με όραμα και προοπτικές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet