Ο Γ. Πατούλης στην παρουσίαση των υποψηφίων του Α. Παχατουρίδη στο Περιστέρι
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης στην παρουσίαση των υποψηφίων του Α. Παχατουρίδη στο Περιστέρι

Με την παρουσία πλήθους πολιτών ανακοινώθηκαν χθες το βράδυ στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, Με την Κοινωνία Μπροστά.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ο οποίος συνοδευόταν από υποψήφιους του Δυτικού Τομέα του συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αττική.

Σε δηλώσεις του μετά την εκδήλωση ο Γ. Πατούλης εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Ανδρέα Παχατουρίδη και τον συνεχάρη για το έργο του, επισημαίνοντας ότι «τα τελευταία 16 χρόνια, στο τιμόνι του Δήμου, κατάφερε να αναμορφώσει την πόλη του Περιστερίου και να βελτιώσει αισθητά την ποιότητα ζωής των πολιτών».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι: «Στον Δήμο Περιστερίου υπάρχει ένας άξιος και ικανός δήμαρχος, με σημαντικό έργο, ο οποίος αξίζει την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών. Το Περιστέρι έχει βρει τον δήμαρχό του. Το έργο που έχει προσφέρει ως δήμαρχος και ως αιρετός Πρώτου Βαθμού τον αναδεικνύουν ως τον ξεκάθαρο νικητή των εκλογών».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα της συντονισμένης και γόνιμης συνεργασία του Α΄ και του Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης προκειμένου «να έχει η Αττική ένα καλύτερο αναπτυξιακό μέλλον».

«Ο Α. Παχατουρίδης είναι ένας  έμπειρος αυτοδιοικητικός ο οποίος διοικεί με αποτελεσματικότητα, για αυτό και οι προτάσεις του μας είναι χρήσιμες. Το Περιστέρι έχει αλλάξει όψη και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι. Κοινός μας στόχος είναι να περάσει επιτέλους η Αττική σε μία καινούρια μέρα και να βάλουμε ένα τέλος σε όσα την κράτησαν πίσω. Οι δύο βαθμοί Αυτοδιοίκησης θα συνεργαστούμε για να φτιάξουμε μία μητροπολιτική Περιφέρεια-Πρότυπο, που θα κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης» τόνισε ο Γ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet