Ο Γ. Πατούλης συγχαίρει τον αντιπρόεδρο του Κογκρέσου Τοπικών & Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης
Θεσμικοί Φορείς

Ο Γ. Πατούλης συγχαίρει τον αντιπρόεδρο του Κογκρέσου Τοπικών & Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, συγχαίρει τον αντιπρόεδρο του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μ. Αγγελόπουλο, για την αποτελεσματική παρέμβασή του ως προς την απόρριψη αιτήματος που είχαν θέσει οι Τουρκοκύπριοι.

Συγκεκριμένα ο κ. Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι: «Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος με την υψηλή επιστημονική κατάρτισή του ως νομικός και με τις γνώσεις του στα ευρωπαϊκά, τα αυτοδιοικητικά και τα εθνικά θέματα παρενέβη έγκαιρα και αποτελεσματικά στο Κογκρέσο προκειμένου να απορριφθεί το αίτημα των τουρκοκυπρίων για διοργάνωση αποστολής παρακολούθησης της τοπικής  δημοκρατίας στα κατεχόμενα.

»Συγχαίρω τον φίλο και άξιο συνάδελφο Μιχάλη Αγγελόπουλο ο οποίος για άλλη μια φορά επέδειξε ζήλο για τα εθνικά ζητήματα και εργάστηκε με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα για να επιτύχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

»Η συμβολή του τα προηγούμενα χρόνια, τόσο από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, όσο και από τη θέση του αντιπροέδρου του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, στα εθνικά και αυτοδιοικητικά θέματα ήταν καθοριστική.

»Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να προσφέρει και στο μέλλον από όποια θέση και αν βρεθεί».    

Να σημειωθεί ότι για την συγκεκριμένη παρέμβαση εξέδωσε σχετική ευχαριστήρια επιστολή προς τον κ. Αγγελόπουλο και η Κυπριακή Αντιπροσωπεία στο Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet