Ο Νεκτάριος Καλαντζής υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατ. Αττικής της Ν.Δ.
Περιφέρεια Αττικής

Ο Νεκτάριος Καλαντζής υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατ. Αττικής της Ν.Δ.

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Διοικουσών Επιτροπών (ΝΟΔΕ) Ανατολικής Αττικής (περιλαμβάνει τους Δήμους Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Κορωπίου, Μαρκόπουλου – Μεσογαίας, Λαυρίου, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπάτων – Αρτέμιδος, Παιανίας, Παλλήνης) ανακοινώνει ο κ. Νεκτάριος Καλαντζής.

Σημειώνεται ότι οι εκλογές για τους προέδρους των Νομαρχιακών Οργανώσεων (ΝΟΔΕ), τα μέλη των Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών (ΝΟΔΕ), τους προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ) και τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜΤΕ) θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

Ακολουθεί η δήλωση υποψηφιότητας του κ. Καλαντζή:

Αγαπητά μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας της Ανατολικής Αττικής,

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Στις 13 Μαΐου καλούμαστε να εκλέξουμε Προέδρους των Νομαρχιακών Οργανώσεων (ΝΟ.Δ.Ε.), Μέλη των Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών (ΝΟ.Δ.Ε.), Προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) και Μέλη των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε.).

Στις 13 Μαΐου οι Πρόεδροι των Νομαρχιακών Οργανώσεων (ΝΟΔΕ) θα εκλεγούν απευθείας από τη βάση και από όλα τα ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Σε αυτές τις εκλογές δηλώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής.

Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω χρόνια, τόσο ως Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, όσο και ως Αυτοδιοικητικός, δηλώνοντας σταθερά παρών στη Ν.Δ.

Μαζί, χρόνια τώρα, έχουμε αγωνιστεί για τη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Ζητώ την στήριξή σας για μια ισχυρή ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής, μιας και το επόμενο χρονικό διάστημα η Νέα Δημοκρατία καλείται να αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Σεβόμενος όλες τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές που ήταν και είναι τόσα χρόνια στην παράταξη, μαζί με όλους τους αξιόλογους προέδρους των ΔΗΜ.ΤΟ. και τα Μέλη τους, καθώς και τα νέα Μέλη της ΝΟΔΕ που θα προκύψουν από τις εκλογές της 13ης  Μαΐου, θα αγωνιστούμε μαζί για να κάνουμε τη Ν.Δ. κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Με εκτίμηση,

Νεκτάριος Καλαντζής

Υπ. Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet