Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Περιστερίου
Περιφέρεια Αττικής

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Περιστερίου

Στην αναγκαιότητα να υπάρξει μια «δημιουργική ανατροπή και πολιτική αλλαγή, στην Περιφέρεια Αττικής», καθώς και στο «γεγονός ότι η Νέα Αρχή για την Αττική έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των κατοίκων του Λεκανοπεδίου», αναφέρθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. στο Περιστέρι.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μ.Βαρβιτσιώτης και Μ. Γιακουμάτος, η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ε. Βόζεμπεργκ, πολιτευτές, αυτοδιοικητικοί Α΄ και Β΄ Βαθμού, υποψήφιοι, αλλά και ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Περιστερίου, Λ. Καλαμουτουσάκης και Νομαρχιακής Β5 Ν.Δ., Δ. Μαυροιδάκος.

Αναφερόμενος στις υποψηφιότητες Δούρου και Σγουρού επισήμανε ότι: «Η λύση στην Αττική δεν είναι ούτε η παράταση της σημερινής παρακμής, ούτε η επιστροφή στο παρελθόν. Ο κ. Σγουρός δεν άφησε πίσω του κανένα σημαντικό έργο και γι΄ αυτό εξάλλου δεν επανεξελέγη το 2014. Η κ. Δούρου έχει ταυτιστεί με καταστροφικές στιγμές της Αττικής, αλλά και την απόλυτη διαχειριστική αποτυχία. Στον ισχυρισμό της ότι το έργο της είναι αθόρυβο, απαντάμε ότι το έργο της είναι αόρατο. Το μόνο που είναι ορατό, είναι οι συνέπειες στην καθημερινότητά μας από την απουσία ουσιαστικού έργου».

Ο Κ. Γιώργος Πατούλης αφού μετέφερε στους πολίτες «μήνυμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη» τους κάλεσε να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δώσουν τη μάχη για την πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια Αττικής.

Αναφερόμενος στον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη επισήμανε ότι «στον Δήμο Περιστερίου υπάρχει ένας άξιος και ικανός δήμαρχος, με σημαντικό έργο, ο οποίος αξίζει την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών».

Γ. Πατούλης: «Ο συνδυασμός Νέα Αρχή έχει σχέδιο και μπορεί να δώσει λύσεις»

Ο κ. Γ. Πατούλης αναφέρθηκε στη συνέχεια στην ανάγκη να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αττικής.

«Μετά από πολλά χαμένα χρόνια πρέπει επιτέλους να δοθούν λύσεις που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των κατοίκων της Αττικής. Απέναντι στις αποτυχημένες διοικήσεις των τελευταίων ετών, η παράταξή μας, Νέα Αρχή για την Αττική έχει σχέδιο» τόνισε.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις παρακάτω βασικές προτεραιότητες και παρεμβάσεις:

  • Αποτελεσματική πολιτική προστασία στην Αττική. Ώστε να μην ξαναζήσουμε τραγωδίες όπως στη Μάνδρα και το Μάτι.
  • Εφαρμογή ενός σύγχρονου μοντέλου διαχείρισης των απορριμμάτων, χωρίς κινδύνους για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία και χωρίς να κοστίζει πανάκριβα στην τσέπη των ήδη επιβαρυμένων νοικοκυριών.
  • Να υπάρξουν δραστικές παρεμβάσεις και συνεργασίες, ώστε να δοθεί αναπτυξιακή ώθηση σε όλη την Αττική και ιδιαίτερα στις περιοχές εκείνες που η ανεργία μαστίζει τις τοπικές κοινωνίες.
  • Να προστατευθούν, να αυξηθούν και να αναδειχθούν οι ελεύθεροι χώροι  πρασίνου και αναψυχής.
  • Να υλοποιηθούν υπερτοπικές δράσεις και πρωτοβουλίες για την ασφάλεια του πολίτη, την τοπική ανάπτυξη και τον πολιτισμό.

Κλείνοντας την ομιλία του πρόσθεσε ότι η Νέα Αρχή για την Αττική μπορεί να συμβάλει στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής. «Αυτό που σας ζητώ, είναι η ενεργός συμμετοχή σας στον αγώνα που δίνουμε. Οι επόμενοι μήνες είναι κρίσιμοι, σας θέλουμε όλους δίπλα μας γιατί η προσπάθεια αυτή, μας αφορά όλους» υπογράμμισε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet